Voorstelling Dance4Him


Mijn toewijding aan God, dat is wat ik aan de mensen wil laten zien. Met dans Zijn grootheid doorgeven en mensen positief opbouwen. Ik dans niet voor mezelf, maar voor Hem die mij geschapen heeft. Wat een voorrecht is het om de talenten die ik van Hem heb ontvangen te gebruiken in de heerlijkheid van Zijn naam.

De liederen waarop ik dans zijn geïnspireerd door de Heilige Geest. Ik laat het grotendeels aan de Heilige Geest over om mij de bewegingen te geven en afhankelijk te maken van Hem. Mijn doel is om Gods liefde aan jou over te brengen door middel van dans en creatieve expressie, om Zijn Koninkrijk op te bouwen en Zijn liefde aan de wereld te tonen. De dansvoorstelling is voor jou een deur naar Gods Koninkrijk waar je Gods aanwezigheid kunt ervaren.

Het is mijn verlangen dat Zijn Heilige Geest jou door de dans raakt, herstelt, geneest en versterkt.Ik vraag voor een dansoptreden een vrije gift en een kilometervergoeding van €0,19 per km.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Dance4Him is opgericht door Jasmine Verenjans - van der Weerd.

Ik ben een danseres en choreografe. Ik ben geboren in Paramaribo (Suriname) en woon sinds mijn 10e in Nederland. Na vele jaren in het westen te hebben gewoond, besluit ik in 2008 te verhuizen naar het prachtige Overijsselse Hengelo waar ik met veel plezier woon. Ik ben getrouwd met Martijn en heb 1 dochter en 3 bonuszonen.In mijn jonge jaren ben ik nooit echt bezig geweest met dansen. De paardenwereld is altijd mijn passie geweest. Op 18-jarige leeftijd roept de Heer mij om voor Hem te gaan dansen. Vanaf dat moment mag ik veel voor Hem betekenen in de dans met onder andere:- choreograferen en dansen in een christelijke dansgroep in Amsterdam;- leiding geven aan een tamboerijn dansgroep;- aanbiddingsvlaggen ontwerpen en maken;- optreden in solodans maar ook in groepsverband.Tijdens mijn danscarriere leerde ik veel over de verschillende dansvormen en de ware betekenis ervan. In 1998 volg ik een dansseminar bij het McIntyre Institute in Florida, Amerika en 2 jaar later een tamboerijndans seminar van de Young Disciples uit AustraliÎ. Tijdens die periode volg ik balletlessen op de English balletschool in Amsterdam. Om mijzelf meer te ontwikkelen, neem ik regelmatig deel aan dansconferenties en workshops. Sinds april 2014 ben ik lid van van Stadskerk Hengelo en ervaar ik dat de Heer mij naar deze gemeente heeft geleid. In deze gemeente dien ik in het worship team en geef ik leiding aan het dansteam met als doel God groot te maken, Zijn heerlijkheid te tonen en door de dans het evangelie van Jezus Christus aan alle mensen te verkondigen. Ik hoop dat mijn informatie jou nieuwsgierig maakt en jou inspireert om jouw talent te ontdekken. Om dans en vlaggen tot glorie van God te gebruiken en om anderen te laten zien hoe liefdevol onze hemelse Vader is.

Wil je meer informatie? Stuur dan gerust vrijblijvend een mail naar mij via deze website.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;