Djembeworkshop


In onze djembeworkshop gaan we met z’n allen aan de slag op de djembe’s en doundouns (bastrommels die met stokken worden bespeeld). Iedereen krijgt tijdens de workshop een eigen djembe om op te spelen. We beginnen met een korte muzikale demonstratie en daarna leren jullie verschillende partijen spelen, die samen een opzwepend ritme vormen. Stap voor stap werken we gezamenlijk toe naar een swingend eindresultaat! We gebruiken veel humor in de workshop en het plezier met elkaar staat voorop. Door het samenwerken en het plezier met elkaar, is het een echte teambuilder / verbinder. De workshop is geschikt en leuk voor jong en oud. 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Ik ben Niels Fleurke. Vanuit Dununba Percussie Workshops verzorg ik djembe workshops en Percussie workshops door heel Nederland en Belgie. Ik speel zelf al circa 25 jaar djembe en Latin Percussie. Ik heb gestudeerd bij diverse grootmeesters en ben meerdere malen naar West-Afrika geweest om daar meer te leren over de Afrikaanse djembemuziek. Naast de workshops ben ik ook actief als worship drummer in diverse projecten.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;