Eline - omgaan met belemmeringen


'Mijn hart gaat sneller kloppen als ik mensen kan helpen om te gaan doen wat God van hun vraagt. Om hun te helpen in die zoektocht, belemmeringen en onzekerheden daarin onder ogen te zien en aan te vuren om te zoeken naar Gods wil voor hun leven! Want als je wandelt op het pad wat God voor jou voor ogen heeft, dan gaan er mooie dingen gebeuren!'

Als je op zoek bent naar een spreker die het publiek weet te boeien en die ruimte biedt voor interactiemomenten en andere werkvormen, dan ben je bij Eline aan het juiste adres.  'Ik beloof je dat het geen saai verhaal gaat worden maar dat je aangemoedigd gaat worden om zelf ook iets met de boodschap te doen!'

Deze talk is heel geschikt voor een vrouwengroep. Maar ook voor een gemengde groep kan hij wel ingezet worden. Eline houdt er daarnaast ook van om voor jongeren te spreken en hun in beweging te zetten. Ze heeft ook ruim ervaring in het werken met jongeren. Deze talk kan daar ook goed voor worden ingezet. 

Eline spreekt in samenwerking met het vrouwenplatform 'Lume'. Waar zij tevens de 'Lume- Sprekers- Academy' heeft gevolgd. Vergoeding in overleg.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Eline van der Woude is getrouwd en moeder van drie mooie meiden. Ze werkt bij Scharlaken Koord en is daarnaast werkzaam als dirigente. Ook is ze lid van het kernteam van het vrouwenplatform 'She Rises'. (www.she-rises.nl)

Eline houdt van afwisseling en dynamiek en doet daarom graag veel verschillende dingen in mijn leven. Bovenal zoekt ze daarin naar wat God van haar vraagt. Eline is spontaan, enthousiast en uitnodigend. Ze houdt er van om echte gesprekken te voeren van hart tot hart en ook als ze spreek houdt ze er van om niet aan de oppervlakte te blijven. 

Vanuit haar werk heeft Eline veel ervaring met het staan voor groepen. Daarbij zoekt ze (waar mogelijk) graag de interactie op. Ook voegt ze graag (ervarings)werkvormen toe aan haar verhaal. Om het zo niet alleen bij luisteren te houden, maar ook bij nadenken over en ervaren van de boodschap! Om zo samen op een ontspannen en activerende manier op zoek te gaan naar wat God tegen ons wil zeggen!

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;