Eline - Omzien naar de ander


Eline is iemand die zoekende is naar hoe we kunnen gaan voor gerechtigheid. Hoe hebben we ook voor die ander die het minder heeft of die onderdrukt wordt? 

Graag wil ze daarin jou ook aanmoedigen, om om te zien naar hen die het minder hebben. Dit doet ze vanuit Jesaja 58: 6 - 10. De kern van haar boodschap: Bevrijd de onderdrukten en deel je leven met anderen. Ontvang dan de zegen op je leven en straal Jezus uit! 

Deze boodschap ondersteunt ze met voorbeelden vanuit haar werk bij Scharlaken Koord, waar ze werkt voor een organisatie die vrouwen hulp biedt die in de prostitutie werkzaam zijn. 


In deze talk zal je aangemoedigd worden om na te denken over naar wie jij mag omzien in je omgeving. En over wat het je zal brengen als je dit gaat doen! Eline weet dit zo te brengen dat het zeker geen saai verhaal gaat worden maar dat je aangemoedigd gaat worden om zelf ook iets met de boodschap te doen!

Deze talk is heel geschikt voor een jeugddienst, een vrouwengroep of een algemene christelijke groep. Eline houdt er ook van om voor jongeren te spreken en hun in beweging te zetten. Ze heeft ook ruim ervaring in het werken met jongeren. Deze talk kan daar ook goed voor worden ingezet. 

Eline spreekt in samenwerking met het vrouwenplatform 'Lume'. Waar zij tevens de 'Lume- Sprekers- Academy' heeft gevolgd. Vergoeding in overleg.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Eline van der Woude is getrouwd en moeder van drie mooie meiden. Ze werkt bij Scharlaken Koord en is daarnaast werkzaam als dirigente. Ook is ze lid van het kernteam van het vrouwenplatform 'She Rises'. (www.she-rises.nl)

Eline houdt van afwisseling en dynamiek en doet daarom graag veel verschillende dingen in mijn leven. Bovenal zoekt ze daarin naar wat God van haar vraagt. Eline is spontaan, enthousiast en uitnodigend. Ze houdt er van om echte gesprekken te voeren van hart tot hart en ook als ze spreek houdt ze er van om niet aan de oppervlakte te blijven. 

Vanuit haar werk heeft Eline veel ervaring met het staan voor groepen. Daarbij zoekt ze (waar mogelijk) graag de interactie op. Ook voegt ze graag (ervarings)werkvormen toe aan haar verhaal. Om het zo niet alleen bij luisteren te houden, maar ook bij nadenken over en ervaren van de boodschap! Om zo samen op een ontspannen en activerende manier op zoek te gaan naar wat God tegen ons wil zeggen!

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;