Eline - jongeren,social media en seksualiteit


Vanuit haar werkzaamheden bij Scharlaken Koord spreekt Eline veel met jongeren en met hun ouders en docenten over de thema's social media en seksualiteit en weerbaarheid. 

Ze geeft veel activerende workshops over dit thema bij jeugdclubs en bij studentenverenigingen. Daarnaast wordt ze ook vaak uitgenodigd bij thema avonden in de kerk. 

Haar workshops proberen je bewust te maken en handvatten te geven over welke keuzes je in deze tijd maakt m.b.t. seksualiteit en social media. Maar ook over hoe je als ouder hierover in  gesprek kan gaan met je tiener. De lezingen/workshops zijn interactief en met activerende werkvormen.  Dit belooft een avond te worden waarin je met nieuwe inzichten naar huis gaat! 

Eline geeft deze lezingen/workshops in samenwerking met Scharlaken Koord. Zie www.scharlakenkoord.nl voor meer informatie. Vergoeding in overleg.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Eline van der Woude is getrouwd en moeder van drie mooie meiden. Ze werkt bij Scharlaken Koord en is daarnaast werkzaam als dirigente. Ook is ze lid van het kernteam van het vrouwenplatform 'She Rises'. (www.she-rises.nl)

Eline houdt van afwisseling en dynamiek en doet daarom graag veel verschillende dingen in mijn leven. Bovenal zoekt ze daarin naar wat God van haar vraagt. Eline is spontaan, enthousiast en uitnodigend. Ze houdt er van om echte gesprekken te voeren van hart tot hart en ook als ze spreek houdt ze er van om niet aan de oppervlakte te blijven. 

Vanuit haar werk heeft Eline veel ervaring met het staan voor groepen. Daarbij zoekt ze (waar mogelijk) graag de interactie op. Ook voegt ze graag (ervarings)werkvormen toe aan haar verhaal. Om het zo niet alleen bij luisteren te houden, maar ook bij nadenken over en ervaren van de boodschap! Om zo samen op een ontspannen en activerende manier op zoek te gaan naar wat God tegen ons wil zeggen!

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;