"Vrij Zijn!"


"Vrij Zijn!"
De voorstelling "Vrij Zijn" is geschreven voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar.
In de voorstelling staan we stil hoe mooi God alles gemaakt heeft en hoe wij het licht van Jezus mogen doorgeven met onze talenten.

De schepping, 10 geboden, de redding van Jezus en het gebruiken van je talenten staan centraal tijdens deze kleurrijke en interactieve voorstelling.

Een voorstelling die zeer geschikt is voor kinderdiensten, gezinsdiensten, ontmoetingsdiensten, verenigingen of zondagscholen.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Mijn naam is Elmar Hofstee en ben goochelaar, spreker en acteur.

Ik mag optreden op bedrijfsfeesten, kinderfeesten, beurzen, scholen en restaurants. Na diverse aanvragen van Christelijke gemeenten om te goochelen in de kerk, ben ik in het najaar van 2017 gaan schrijven aan een evangeliserende goochelvoorstelling.

Het geloof is belangrijk voor mij en God heeft mij talenten gegeven die gebruikt mogen worden om Zijn naam groot te maken en meer mensen over Hem te vertellen. Na een jaar van schrijven en diverse try-outs in verschillende kerken en theaters zijn er voorstellingen tot stand gekomen voor jong en oud.
Het doel van de voorstellingen is om de mensen mee te nemen in de grootheid van God en wat Hij in ons leven wil betekenen. Ik laat dit zien doormiddel van lichteffecten, muziek en natuurlijk mijn vak: goochelen.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;