"kijk om je heen"


De gezinsvoorstelling duurt 40 minuten in gericht op de gehele gemeente van jong tot oud.
God heeft met iedereen een plan en heeft iedereen in de gemeente nodig om zijn liefde door te geven.
Aan de hand van het verhaal het meisje en Naäman gaan we kijken hoe God door ons heen kan werken. Kortom hoe we één gemeente kunnen zijn.

Uiteraard word tijdens deze voorstelling goocheltrucs gebruikt om de boodschap te ondersteunen.
Een interactieve voorstelling voor de gehele gemeente.

Zeer geschikt voor gezinsdiensten, gemeente opbouw en startzondagen.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Mijn naam is Elmar Hofstee en ben goochelaar, spreker en acteur.

Ik mag optreden op bedrijfsfeesten, kinderfeesten, beurzen, scholen en restaurants. Na diverse aanvragen van Christelijke gemeenten om te goochelen in de kerk, ben ik in het najaar van 2017 gaan schrijven aan een evangeliserende goochelvoorstelling.

Het geloof is belangrijk voor mij en God heeft mij talenten gegeven die gebruikt mogen worden om Zijn naam groot te maken en meer mensen over Hem te vertellen. Na een jaar van schrijven en diverse try-outs in verschillende kerken en theaters zijn er voorstellingen tot stand gekomen voor jong en oud.
Het doel van de voorstellingen is om de mensen mee te nemen in de grootheid van God en wat Hij in ons leven wil betekenen. Ik laat dit zien doormiddel van lichteffecten, muziek en natuurlijk mijn vak: goochelen.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;