Emilia Verdoes versterkt!


Ik wil graag benadrukken dat God liefde is en dat Hij liefde heeft voor iedereen, ongeacht hun achtergrond of zonden. God heeft Zijn liefde laten zien door middel van Zijn Zoon Jezus Christus, die stierf aan het kruis om onze zonden te vergeven en ons te verlossen. Hij is betrokken in het leven van mensen, Hij helpt in moeilijke tijden, Hij geeft wat nodig is. Ik vind het belangrijk om duidelijk te maken dat de liefde van God onvoorwaardelijk en onverdiend is, en dat Hij ons liefheeft zoals wij zijn. En als je dat weet maakt dat je sterk, kan je je leven aan, weet je wie je bent in Jezus. Ik zal dat door een uitleg uit de bijbel laten zien, meestal met iets interactiefs, een filmpje of attribuut wat ik meeneem. Mijn grootste doel is om een positieve en blijvende impact te maken, waardoor mensen sterk worden door hun geloof in Jezus en dat weer mogen uitdragen aan de mensen om ze heen. Ik spreek op een interactieve manier die mensen van alle leeftijden aanspreekt. Mijn toespraken zijn gericht op het betrekken van het publiek en het creëren van een dynamische en leerzame ervaring voor iedereen. Of je nu jong of oud bent, ik ben er zeker van dat je iets zult leren en waarderen aan mijn toespraken.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Met jarenlange ervaring in het kinder- en jeugdwerk en spreken tijdens volwassendiensten kan ik mijn boodschap aan elke leeftijdsgroep aanpassen. Ik spreek graag over het christelijke geloof, de Bijbel, het leven van Jezus Christus en de kernwaarden van het christendom. Daarnaast deel ik ook graag manieren om het geloof te delen met anderen en hoe het kan helpen bij het omgaan met uitdagingen in het leven.

Mijn doel is om het publiek te inspireren, te onderwijzen, te bemoedigen, te leiden en te veranderen. Ik wil graag een positieve en blijvende impact maken op het publiek door de bijbel op een enthousiaste, eerlijke, overtuigende en vrolijke manier te laten zien en vanuit de grondtekst te laten zien hoe God het heeft bedoeld.

Ik spreek graag tijdens ere- en gezinsdiensten, thema-avonden en jeugdkerken, maar sta ook open voor andere gelegenheden. Door mijn veelzijdige ervaring kan ik mijn boodschap aanpassen aan elke gelegenheid en ik kijk er naar uit om anderen te helpen groeien in hun geloof en hun relatie met God.

De kosten zijn 250 euro per spreekbeurt excl. 0,25 cent reiskosten vanaf Katwijk aan Zee.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;