Emilia Verdoes versterkt!


Ik wil graag benadrukken dat God liefde is en dat Hij liefde heeft voor iedereen, ongeacht hun achtergrond of zonden. God heeft Zijn liefde laten zien door middel van Zijn Zoon Jezus Christus, die stierf aan het kruis om onze zonden te vergeven en ons te verlossen. Hij is betrokken in het leven van mensen, Hij helpt in moeilijke tijden, Hij geeft wat nodig is. Ik vind het belangrijk om duidelijk te maken dat de liefde van God onvoorwaardelijk en onverdiend is, en dat Hij ons liefheeft zoals wij zijn. En als je dat weet maakt dat je sterk, kan je je leven aan, weet je wie je bent in Jezus. Ik zal dat door een uitleg uit de bijbel laten zien, meestal met iets interactiefs, een filmpje of attribuut wat ik meeneem. Mijn grootste doel is om een positieve en blijvende impact te maken, waardoor mensen sterk worden door hun geloof in Jezus en dat weer mogen uitdragen aan de mensen om ze heen. Ik spreek op een interactieve manier die mensen van alle leeftijden aanspreekt. Mijn toespraken zijn gericht op het betrekken van het publiek en het creëren van een dynamische en leerzame ervaring voor iedereen. Of je nu jong of oud bent, ik ben er zeker van dat je iets zult leren en waarderen aan mijn toespraken.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Jarenlange ervaring in het kinder- en jeugdwerk maar ook op zondagmorgen met het spreken tijdens volwassendiensten maakt dat ik elke leeftijd aanspreek met mijn boodschap. Ik kan spreken over het christelijke geloof, de Bijbel, het leven van Jezus Christus, de kernwaarden van het christendom, de rol van het geloof in het dagelijks leven, en manieren om het geloof te delen met anderen. Hoe je geloof kan helpen bij het omgaan met uitdagingen in het leven, zoals verlies, verdriet, conflicten en onzekerheid. Mijn doel is om het publiek te inspireren, te onderwijzen, te bemoedigen, te leiden of te veranderen. Ik wil graag proberen om een positieve en blijvende impact te maken op het publiek. In mijn preek probeer ik de bijbel te laten zien hoe hij is geschreven, vanuit de grondtekst laten zien hoe God het heeft bedoelt. Woorden die bij mij passen zijn enthousiast, eerlijk, overtuigend en vrolijk. Voor ere- en gezinsdiensten, thema avonden, jeugdkerken of vul zelf maar in....

De kosten zijn 250 euro per spreekbeurt excl. 0,25 cent reiskosten vanaf Katwijk aan Zee.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;