Intimiteit met God= levensveranderd!


Het hebben van een intieme relatie met God is van onschatbare waarde voor ons leven als christen. Door deze relatie kunnen we onze ware identiteit en waarde in Christus begrijpen en ons bevrijden van schuld en schaamte. We kunnen ons doel en betekenis in het leven vinden en vrede en rust vinden in moeilijke tijden, wetende dat God altijd bij ons is. Bovendien kan het ons helpen om onze relaties met anderen te verbeteren, door ons te leren hoe we hen lief moeten hebben en vergeven.

Een intieme relatie met God kan ons ook in staat stellen om Gods wil en verlangens voor ons leven te begrijpen. Door middel van gebed en Bijbelstudie kunnen we ons hart zuiveren en ons bevrijden van negativiteit en zorgen. We kunnen kracht en wijsheid vinden om met uitdagingen om te gaan en ons richten op wat echt belangrijk is in het leven.

Bovenal kan een intieme relatie met God ons in staat stellen om Hem te verheerlijken en te aanbidden zoals we bedoeld zijn te doen. We kunnen Gods liefde en genade uitdragen naar anderen en een diepe en bevredigende relatie met onze Schepper hebben. Door te investeren in onze relatie met God, kunnen we ons leven verrijken en ons helpen om te groeien in ons geloof en onze persoonlijke ontwikkeling.

En dat is precies hetgeen waar ik heel graag over spreek, voor vrouwenochtenden, vrouwendagen, vrouwenstudies enz.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Met jarenlange ervaring in het kinder- en jeugdwerk en spreken tijdens volwassendiensten kan ik mijn boodschap aan elke leeftijdsgroep aanpassen. Ik spreek graag over het christelijke geloof, de Bijbel, het leven van Jezus Christus en de kernwaarden van het christendom. Daarnaast deel ik ook graag manieren om het geloof te delen met anderen en hoe het kan helpen bij het omgaan met uitdagingen in het leven.

Mijn doel is om het publiek te inspireren, te onderwijzen, te bemoedigen, te leiden en te veranderen. Ik wil graag een positieve en blijvende impact maken op het publiek door de bijbel op een enthousiaste, eerlijke, overtuigende en vrolijke manier te laten zien en vanuit de grondtekst te laten zien hoe God het heeft bedoeld.

Ik spreek graag tijdens ere- en gezinsdiensten, thema-avonden en jeugdkerken, maar sta ook open voor andere gelegenheden. Door mijn veelzijdige ervaring kan ik mijn boodschap aanpassen aan elke gelegenheid en ik kijk er naar uit om anderen te helpen groeien in hun geloof en hun relatie met God.

De kosten zijn 250 euro per spreekbeurt excl. 0,25 cent reiskosten vanaf Katwijk aan Zee.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;