Erick Detremain - Gitarist


Erick Detremain speelt allerlei variaties van muziek op gitaar.
Als ik speel op een van mijn elektrische gitaren, is de muziek die ik maak vooral symphonisch, jazzy of blues qua stijl. Daarnaast speel ik ook akoestisch op zowel 6-snarig alsook 12-snarig en op een flamenco-gitaar.

Door mijn jarenlange ervaring in diverse bandjes en als begeleiding in de kerk kan ik op allerlei plaatsen meewerken in de begeleiding van liederen. Mijn muziek is geïnspireerd vanuit mijn persoonlijk geloof in God. Deze is dan heel gevarieerd: jazz, blues, rock, symphonische rock, met elektrisch gitaar, semi-akoestisch of akoestisch versterkt.

Ik kan spelen met een band, een duet of als solist instrumentaal. Graag deel ik via de muziek mijn passie en mijn hart.

De boodschap die ik in mijn eigen nummers leg hebben een verhaal. De een duidelijk herkenbaar, de ander symbolisch.
Ik hoop elke keer de luisteraars te laten genieten en aan te raken waarbij de boodschap van de nummers duidelijk zijn. Op mijn YouTube-links kunt u een heel klein beetje horen wat u kunt verwachten.

Optredens kunnen afhankelijk zijn van de vraag en bestemming. Bijvoorbeeld als aanvulling op een dienst of als een volledig optreden van maximaal 1,5 uur.

Bij een volledig optreden heb ik ongeveer 2x2 meter (4 m2) ruimte nodig. Daarbij heb ik een microfoon nodig om mijn nummers uit te leggen.

Prijzen zijn vanaf €200 voor aanvulling op een dienst (2 tot 3 nummers). Volledig optreden € 350. Beide met kilometervergoeding.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Erick Detremain speelt allerlei variaties van muziek. Als hij speelt op een van zijn elektrische gitaren, is de muziek die hij maakt vooral symphonisch, jazzy of blues qua stijl. Daarnaast speel ik ook akoestisch op zowel 6-snarig alsook 12-snarig en op een flamenco-gitaar.

Door zijn jarenlange ervaring in diverse bandjes en als begeleiding in de kerk kan hij op allerlei plaatsen meewerken in de begeleiding van liederen. Zijn muziek is dan ook heel gevarieerd: jazz, blues, rock, symphonische rock, met elektrisch gitaar, semi-akoestisch of akoestisch versterkt.

Ik kan spelen met een band, een duet of als solist instrumentaal. Graag deelt hij via de muziek zijn passie en zijn hart.

De boodschap die ik in mijn eigen nummers leg hebben een verhaal. De een duidelijk herkenbaar, de ander symbolisch.
Ik hoop elke keer de luisteraars te laten genieten waarbij de boodschap van de nummers duidelijk zijn. Op mijn YouTube-links kunt u een heel klein beetje horen wat u kunt verwachten.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;