Erik Louwerse

Erik Louwerse, 43 jaar in een relatie en misschien in de toekomst, trouwen en kinderen.

Thema: Identiteit (wie ben je)

Geboren in Indonesie, toen ik 6 weken oud was opgehaald door mijn ouders. Zeer moeilijke jeugd gehad, waarin identiteit mijn valkuil was. In de wereld ben ik op zoek gegaan naar identiteit en bevestiging. Ik zocht het in, aanzien, geld, drugs, alcohol, vrouwen en seks, dit bracht mij juist van de waarheid af. 

De wereld is in rap tempo veranderd, we moeten in alles mee en accepteren hierin alles en iedereen. Via social media, kan je niet meer aan de juiste standaard voldoen, likes, likes en nog eens likes! Gender neutraal is de norm en niet meer de uitzondering. Uitzondering is nu de regel en Jezus zetten we bij het grofvuil.

Mijn verandering kwam toen ik begon te ontdekken, wie ik ben in Christus! Ik begon te geloven en diep te beseffen dat God zoveel van mij hield, daarvoor had Hij, Jezus naar de wereld gezonden. Ik ben betaald met Zijn kostbaar bloed en wie in Hem gelooft zal niet verloren gaan, maar eeuwig leven. (Relatie over Religie) Ik was een zondaar, maar ben geheiligd door Zijn bloed. 

Mijn hart verscheurende levens getuigenis raakt jongeren/volwassen. Die niet meer weten wie ze zijn in Christus. Ik ken mijn biologische ouders niet, maar mijn identiteit staat vast in Christus. Ik ben overal geweest in de wereld, maar niks geeft de juiste voldoening dan Christus alleen. 

Mijn verlangen is om jongeren te inspireren en te bemoedigen, kies voor Jezus en laat de wereld achter je. Puur door de weg die ik zelf heb bewandeld. Dit is mijn hart en misschien wel de reden geweest waarom God mij heeft uitgekozen toen ik naar Nederland kwam. 

Ik ben Soul-Connect Coaching begonnen, om verbinding te maken en hierdoor verbonden te zijn. Trauma en emotionele blokkades wil ik graag met mijn clienten doorbreken, want wij zijn betaald om in vrijheid te leven.

 

 

 

 

0 voorstellingen gevonden van Erik Louwerse

;