Esther van Willigen (1)

Aan de hand van Johannes 4 neemt Esther jou mee door de mooie, maar ook rauwe, momenten van het leven. Hoe is het wanneer God jou echt ziet? Wat heeft Hij jou te bieden en hoe kom je in beweging wanneer de hardheid van het leven je overvalt? Esther weet als geen ander hoe het is om geconfronteerd te worden met trauma, ziekte en de eenzame worstelingen die je daarbij kunnen overvallen. Maar in dat alles is het geloof haar getuigenis en wil ze ook jou hiermee bemoedigen. Bemoedigen, maar ook uitdagen om, zelfs door alle processen van het leven heen, in beweging te komen met en voor Hem.

Esther van Willigen is getrouwd met Richard en samen hebben zij twee, al wat oudere, dochters. Esther is sociaal, enthousiast en houdt van inhoudelijk diepgaande gesprekken. Zij heeft een hart voor vrouwen in kwetsbaarheid en wildat iedereen zich gezien voelt. In haar vrije tijd geniet ze van haar gezin, schrijft zij blogs, is muziek maken één van haar hobby's en met familie en vrienden afspreken is een echte must. In dit alles is God als een rode draad verweven door alle haar mooie, maar ook rauwe, processen van het leven heen.

Heb je interesse, of heb je een bepaald verzoek? Esther is, in overleg, beschikbaar voor andere thema's- Bijbelgedeelten.

1 voorstellingen gevonden van Esther van Willigen (1)

Jezus zet je in beweging! (2)

Jezus zet je in beweging! (2)

Esther van Willigen (1)
Jeugddienst
;