Vreugde vinden in verdriet, hoe dan?


Evie spreekt graag over Filippenzen 4: 1-8, de bekende 'Weest altijd blij in de Heer'-tekst: "Hoe ben je blij in de Heer als je leven alles behalve leuk en blij is? Vanuit mijn persoonlijke verlies- en rouwervaring deel ik hoe dit Bijbelgedeelte voor mij is gaan leven. Over hoe je juist in de moeilijkste omstandigheden vreugde en vrede kunt vinden in, door en bij Jezus. Maar ook hoe je daarvan weer kunt uitdelen. Met mijn verhaal wil ik je bemoedigen en helpen door het ook praktisch toepasbaar te maken voor jouw leven hier en nu.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

De enthousiaste en energieke Evie uit Velserbroek is getrouwd, moeder en coacht en begeleidt ondernemers met haar @eviesmit.nl. Ze spreekt graag over Filippenzen 4: 1-8, de bekende 'Weest altijd blij in de Heer'-tekst: "Hoe ben je blij in de Heer als je leven alles behalve leuk en blij is? Vanuit mijn persoonlijke verlies- en rouwervaring deel ik hoe dit Bijbelgedeelte voor mij is gaan leven. Over hoe je juist in de moeilijkste omstandigheden vreugde en vrede kunt vinden in, door en bij Jezus. Maar ook hoe je daarvan weer kunt uitdelen. Met mijn verhaal wil ik je bemoedigen en helpen door het ook praktisch toepasbaar te maken voor jouw leven hier en nu"

Evie volgde een sprekerscursus bij Paulien Vervoorn. Ze leerde hoe de kernboodschap vanuit de bijbel en haar persoonlijke verhaal, samen komen in een aantrekkelijke boodschap. Ze richt zich met haar boodschap op vrouwen en heeft inmiddels enkele spreekbeurten in het land mogen geven. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door Vrouwenavond de levensbron Goes op 13 december 2023 18:42
Evie bracht heel helder, vol passie haar verhaal over! Het was een opbouwende en fijne avond!
;