Radiokerkdienst


Het format van radio gebruiken in een kerkdienst en live meekijken in de radio-studio op lokatie... dat is het idee van de radiokerkdienst.

Joost en Niels hebben uitgebreide ervaring als radio-DJs. Ze brengen deze ervaring mee in een radiokerkdienst, waarin live een "radio-programma" wordt gemaakt met een thema. Ze volgen in deze live "uitzending" de liturgie van de kerkdienst en draaien muziek die aansluit bij het thema en de bezoekers.

De dienst wordt vormgegeven in samenwerking met de lokale kerk, die meedenkt met het thema en de invulling. Dit kan bijvoorbeeld met een jeugddienstcommissie.

Joost en Niels maken al jaren radio-programma's en de laatste jaren ook samen op SevenFM, onderdeel van GrootNieuwsRadio. De muziek van christelijke hitradio brengen ze graag naar de kerk.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Flex Rebooth is een DJ collectief van Joost van Gelder en Niels Lambers. Deze twee christelijke DJs kennen elkaar van SevenFM en hebben ook beiden ruime ervaring in draaien op feesten. Naast hun radio-activiteiten op SevenFM hebben ze al veel draai-uren gemaakt op hun mixers. Zo was Niels o.a. jaren betrokken bij de Flex gospel drive-in show van Youth for Christ en heeft Joost in discotheken en op bruiloften gedraaid. Met "Flex Rebooth" stappen de heren weer achter hun draaitafels om leuke feesten te verzorgen met muziek van christelijke artiesten.

Naast christelijke dance muziek (CDM), holy hip-hop en hits uit de christelijke muziek scene, kunnen ze ook een set bieden met een verantwoorde mix van (seculiere) muziek. Eventueel zijn er ook combinatie-mogelijkheden voor een christelijke kinderdisco met o.a. muziek van MakeSomeNoiseKids.

Beide DJs weten wel hoe ze van een bruiloft of een festival een feest moeten maken.

Flex staat voor de flexibiliteit om je om te buigen en te richten op God. Rebooth is een combinatie van herboren worden en achter de DJ booth gaan staan.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;