Frank de Jong


Ik ben Frank,  echtgenoot, vader van vier geweldige kinderen en evangelist.

Na meerdere jaren actief betrokken te zijn geweest bij Jeugd met een Opdracht en meerdere zendingsreizen, is mijn focus verschoven naar Nederland.

In de afgelopen jaren heb ik God steeds dieper en beter mogen leren kennen als een God die actief betrokken wil zijn in ons leven en zijn hart aan ons wil openbaren.

Deze openbaringen wil ik graag met jullie delen in een dienst waarin Zijn hart voor de mensen en Zijn aanwezigheid voorop zullen staan.

 

Als een idee wilt krijgen van waar ik over spreek kan je kijken op mijn youtube kanaal.
https://www.youtube.com/channel/UCVHJTvDNnbZE1BwrFpGFDkg

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Als evangelist ben ik regelmatig op straat te vinden om het gesprek aan te gaan over Jezus, over de Vader en over de Heilige Geest. 
Hierbij laat ik mij leiden door de Geest zodat ik mensen woorden van kennis, genezing en niet onbelangrijk het evangelie kan brengen.

Maar de rol van een evangelist houd niet op bij de straten. Ik heb al voor diverse gemeenten en op podiums in Nederland en ver daar buiten het evangelie mogen vertellen aan wie maar hongerig is naar de Waarheid.

Tijdens spreekbeurten ervaar ik een sterke drang van de Geest om mensen over de volheid van het geloof te vertellen.  Om de gemeente aan te vuren om in alle beloften van de Vader te gaan wandelen en te gaan getuigen met de autoriteit die wij van Jezus hebben ontvangen. zoals bedoeld in Markus 16:15-18

15 En Hij zei tegen hen: Ga heen in heel de wereld, predik het Evangelie aan alle schepselen.
16 Wie geloofd zal hebben en gedoopt zal zijn, zal zalig worden, maar wie niet geloofd zal hebben, zal verdoemd worden.
17  En hen die geloofd zullen hebben, zullen deze tekenen volgen: in Mijn Naam zullen zij demonen uitdrijven; in vreemde talen zullen zij spreken;
18 slangen zullen zij oppakken; en als zij iets dodelijks zullen drinken, zal het hen beslist niet schaden; op zieken zullen zij de handen leggen en zij zullen gezond worden.

Het streven is dan ook om een kerk in Nederland te gaan zien, die vol vuur is van het geloof en zijn plek en autoriteit herpakt om God's Koninkrijk zichtbaar en tastbaar te maken in een Nederland dat in vuur en vlam staat voor Jezus.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;