Frank de Jong


In een busreis van Jeruzalem naar Haifa sprak de Heer mij aan.
Vertel mijn waarheid aan iedereen. In de huidige tijd ligt de waarheid nog al is onderdruk, omdat  de waarheid altijd confronteert.

In de bediening van Jezus zien wij dit ook terug. God's waarheid confronteert, maar altijd met als doel om ons dichter bij Hem te brengen en Hem beter te leren kennen.

Voor mij spreekbeurten ga ik altijd bij de Heer na wat Hij die dag wil zeggen, zodat Hij de ruimte krijgt om tot het hart van de aanwezigen te spreken.
Wanneer wij Hem beter leren kennen, en zijn woorden in ons leven toepassen gaan we namelijk zien hoe onvoorwaardelijk zijn liefde voor ons is en hoe Hij nog steeds actief in ons leven betrokken wil zijn.

Als een idee wilt krijgen van waar ik over spreek kan je kijken op mijn youtube kanaal.
https://www.youtube.com/channel/UCVHJTvDNnbZE1BwrFpGFDkg

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Als spreker wil ik altijd spreken vanuit het hart van God. Wat zijn verlangens zijn voor ons en hoe God zich zelf aan ons wil tonen. Daarbij daag ik mensen ook uit om actief God te zoeken in hun eigen leven, om te leren hoe God zich ook door hun wil tonen aan anderen.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;