Scrooge een Kerstvertelling


Frederik in de rol van Ebenezer Scrooge soleert, met behulp van twee geweldige musici, door het beroemde A Christmas Carol van Charles Dickens heen. Alles binnen een bestek van 59 minuten! De interactie met het publiek is een belangrijk onderdeel van deze kerstvertelling.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Bij mijn eindexamen aan de Amsterdamse toneelschool, 1967-1971, kregen we als laatste klas nog een docenten bevoegdheid mee. Hierdoor geënthousiasmeerd schrijf ik  't leerboekje: 'Groots acteren in 3 stappen.'                                                        Mijn bekendheid komt dankzij de film 'Pastorale 1943', de tv series; De Fabriek, Herenstraat 10, Bureau Kruislaan, Unit 13.
Geef leiding aan ons Huiskamer- toneelgezelschap en leg me toe op het verzorgen van communicatie trainingen.
Mijn zoektocht naar 'de zin van het bestaan' vind zijn eindstation in mijn - 2013- noodkreet;" Jezus help, ik kan- en wil het niet meer alleen!" Een nieuwe innerlijke frederik  vind zijn wegi door  een tv gesprek met Jan van de Bosch, de Verandering van de EO, 't schrijven van een kerstspel, het kerkelijk stuk; 'Amazing Grace' en zing/ vertel over Hem in de Voice Senior🙏

Pastoraal werk, coaching, workshops, theater,preken en spreken; ben te vinden 🍷

                                               

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;