Waken over je Hart door Gery van Rijn


Gery spreekt graag over leven vanuit je hart.

In de Bijbel staat hierover geschreven in Spreuken 4:23 "Waak over je hart, het is de Bron van je Leven' Hoe bescherm jij je hart in deze tijd en leef je Licht op de plek waar God jou geplaatst heeft? Als je Gery uitnodigt als spreekster neemt ze je mee in dit thema.

Ze deelt naast het spreken ook haar passie als docent, coach en kunstenaar vanuit haar atelier KunstKnipoog in Harderwijk

Gery spreekt in samenwerking met het vrouwenplatform Lume

Ze heeft daar de Speakers Academy gevolgd

Vergoeding in overleg

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Gery van Rijn komt uit Harderwijk. Ze woont daar met haar man en 2 dochters. Na het werken in het onderwijs en een studie bij Groundwork heeft ze nu haar eigen Atelier KunstKnipoog. Een prachtige werkplek voor Coaching en Creativiteit. Gery schildert graag en is ook kunstenaar en houdt van gezelligheid, natuur, Geloof en een Hoop Liefde.

Bij Lume heeft ze de 'speakers academy' gevolgd. Een beweging van vrouwen wereldwijd die elkaar inspireren, motiveren en helpen om het geloof te delen.

Gery spreekt graag vanuit haar hart en de Bijbel. Hierin is ook een combi van creativiteit of bezinning mogelijk. Zoals een stiltewandeling, workshop of kunstbeleving.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;