Hendriët: leer Gods liefde zien en uitdragen


Hendriët wil graag vrouwen bemoedigen. Ze spreekt het liefst vanuit 1 Johannes 4 over Gods onvoorwaardelijke liefde. Wij vrouwen, zijn waardevol en geliefd, maar dat voelen we lang niet altijd zo. Toen zij ging ontdekken wat de Waarheid is vanuit de Bijbel werd haar denken en doen anders, wat haar leven enorm veranderde. Zij durft haar verhaal en haar geloof te delen en zal andere vrouwen motiveren om dit ook te durven doen, om zo het Licht te verspreiden! 

Hendriët is erg enthousiast en gedreven om Gods verhaal en haar eigen verhaal hierin naar buiten te brengen. Ze wil graag een licht zijn voor de ander. Ze is getrouwd en samen hebben ze twee leuke pubers. Na jaren in het basisonderwijs te hebben gewerkt is ze nu werkzaam als leesmediaconsulente. Lezen is één van haar hobby’s en het schrijven van blogs doet ze ook graag. Dit doet ze voor o.a. voor Lume.

Hendriët spreekt in samenwerking met het vrouwenplatform 'Lume'. Waar zij tevens de 'Lume- Sprekers- Academy' heeft gevolgd. Vergoeding in overleg.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Hendriët is erg enthousiast en gedreven om Gods verhaal en haar eigen verhaal hierin naar buiten te brengen. Ze wil graag een licht zijn voor de ander. Ze is 42 jaar, getrouwd met Gerwin en samen hebben ze twee leuke pubers. Na jaren in het basisonderwijs te hebben gewerkt is ze nu werkzaam als leesmediaconsulente. Lezen is één van haar hobby’s en het schrijven van blogs doet ze ook graag. Ze is sterk betrokken bij www.wijzijnlume.nl waarvanuit ze ook schrijft en spreekt. 

Hendriët spreekt graag vanuit 1 Johannes 4 over Gods onvoorwaardelijke liefde. Wij vrouwen, zijn waardevol en geliefd, maar dat voelen we lang niet altijd zo. Toen zij ging ontdekken wat de Waarheid is vanuit de Bijbel werd haar denken en doen anders, wat haar leven enorm veranderde. Zij durft haar verhaal en haar geloof te delen en zal andere vrouwen motiveren om dit ook te durven doen, om zo het Licht te verspreiden! 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;