Ineke Marsman-Polhuijs


Woorden die raken. Ik spreek graag over leven, geloven, liefhebben, verdriet. Ik sluit aan bij mijn publiek, dus hoe ik het aanpak verschilt. De kans is groot dat ik er mijn gitaar bij pak en sommige dingen onderstreep met een lied. Mijn doel is dat mensen dichter bij Gods hart komen. Zelf naar Hem toegaan. 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Ik ben Ineke (1978), getrouwd, moeder van vijf, schrijver, singer songwriter en spreker. Ik werk als schrijfcoach bij het ministerie van Sociale Zaken en schreef een bijbels dagboek voor tieners (komt begin 2024 uit) en een bijbelstudieboekje over het bijbelboek Daniël. Ook schreef ik 'Als er niets meer klopt', over geloven in het dal. Hoe houd je vast aan je geloof als je niets anders voelt dan verdriet en teleurstelling? 
Als ik spreek, zing ik vrijwel altijd ook zelfgeschrevn liedjes. Soms kun je met een lied meer zeggen dan met woorden alleen. Ik spreek soms in kerken, soms op een avond van een studentenvereniging of bijbelstudiegroep. 
Ik hoop mensen met wat ik zeg en zing te bemoedigen dat God bij hen is en dat we naar Hem toe kunnen gaan met alles wat ons bezighoudt en zoals we zijn. 
 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;