Omgaan met het lijden


Niemand wil het maar iedereen krijgt er in het leven mee te maken: pijn, schade, verlies. We zijn allemaal min of meer een ervaringsdeskundige. En toch kunnen we met onze handen in het haar zitten hoe om te gaan met ons eigen lijden en met het lijden van de ander. Het liefst lopen we er omheen.
Wat kunnen we leren van Jezus in hoe Hij met het lijden omging van zichzelf en van de ander?


Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Als ik gaventesten invul dan komen er steevast twee gaven naar voren: herder en leraar. Dat sluit helemaal aan bij wie ik ben en wat ik doe.
Ik heb een eigen praktijk voor haptonomie. Veel van mijn cliënten zijn christen. Op het raakvlak van therapie en pastoraat mag ik een stuk oplopen met mensen die lijden aan de gebrokenheid van het leven. Het samen oplopen zodat mensen uit hun (emotionele) isolement komen vind ik een groot voorrecht.

Eveneens geef ik lessen op de Roos, een christelijk opleidingsinstituut voor Psychosociaal Therapeut.

Ik heb een brede kerkelijke oriëntatie. Van oorsprong ben ik katholiek. Op mijn 29e ben ik tot geloof gekomen. Daarna ben ik 34 jaar lang actief en betrokken lid geweest van de CGK. Sinds kort ben ik, na een verhuizing, lid van Mozaïek 0521.

Overal waar Gods Woord centraal en de liefde van Christus staan voel ik me thuis.
Ik spreek regelmatig voor christelijke studentenverenigingen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
Ook ben ik een van de sprekers in het sprekersteam van Mozaïek 0521.

Mijn diepe verlangen is om Gods levend woord tot mij te nemen en in mij / door mij te laten leven. Een proces van vallen en opstaan. Maar bovenal om "samen met alle heiligen de liefde van Christus te leren kennen"(naar Efz. 3:18).

Wil je wat meer van me weten, bezoek dan de volgende websites eens:
https://verbonden-zijn.com/
https://www.haptonomiezwolle.nl/

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;