Jacob Nentjes


Mijn naam is Jacob Nentjes. Sinds oktober 2024 ben ik werkzaam als pastor in de Protestantse Gemeente Sint Annaparochie. Ik heb een hart voor de kerk in het speciaal voor de jeugd.

Mijn doel is om het Koninkrijk van God uit te dragen. Ik sta open voor jeugddiensten, vieringen, erediensten of andere spreekbeurten. Voor mij kent de kerk geen muren. Ik zou mezelf omschrijven als een vrolijke PKNer, maar ik sta ook open voor andere kerkverbanden.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Ik ben Jacob Nentjes, 24 jaar jong en woon in Sint Annapaorchie. Momenteel ben ik vijf jaar werkzaam als docent Godsdienst, daarnaast ben ik twee jaar werkzaam geweest als jeugdwerker in de Hervormde Gemeente Wezep en tegenwoordig ben ik werkzaam als (jeugd) pastor in Potestantse Gemeente Sint Annaparochie. Mijn passie is om het Koninkrijk van God te verspreiden. Het is de nummer één boodschap van Jezus en dat neem ik graag over.

De kracht van mij als spreker bevindt zich niet in mezelf, maar in Jezus. In al mij spreekbeurten staat Jezus centraal. Jezus laat zich zien in mooie momenten, maar ook pijnlijke momenten. Kortom Jezus uitdragen is mijn passie.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;