Transforming Lives, Spreading Love!


Jezus roept ons om hem te volgen, maar dit is allemaal niet zo makkelijk. Het lijkt soms wel of de wereld tegen ons is. Ik heb ontdekt dat er maar 1 kracht sterk genoeg is om ons echt in beweging te zetten. Dit is de liefde van Jezus. Voor echte liefde vecht je. Het is mijn passie om mensen om mij heen de liefde te laten ervaren die ik ervaren heb in 2018 toen ik Jezus ontmoeten. Een liefde die nooit vervaagt, een liefde die zonder grenzen is en een liefde die ons aanzet tot transformatie. Als Jezus echt zo goed is en zo liefdevol dan wil ik hem volgen. Jij ook? 

Ik spreek over de volgende onderwerpen:

•vriendschap, 24/7 leven met God.

•Prioriteiten.

•Hoe zie ik dit in mijn eigen leven? 

•Hoe ziet dit er praktisch uit voor jou?

En meer.

Ik spreek door eigen ervaringen, verhalen uit de bijbel, verhalen van mensen om mij heen en lessen uit de bijbel zoals gelijkenissen en toespraken van Jezus.

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Ik ben een jonge en enthousiaste spreker. Ik heb een enorme passie voor de liefde van God. Ik heb een DTS gedaan binnen YWAM in Noorwegen en ik ben daar nu voltijd werkzaam. Ik doe hier bijvoorbeeld evangelisatie en discipelschap. Mijn hart brand voor vrijheid voor jongeren, evangelisatie en Lordship. Ik ben in Azië actief geweest in zendingswerk en ik ben van plan om nog veel ervaringen op te doen in mijn wandel met God.

Ik spreek zowel in Nederlands als in Engels. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;