Het brengen van het goede nieuws


Hoe waardevol is het offer van Jezus wel niet voor ons! Dat is alles wat we nodig hebben. Hij is de enige weg naar de vader. Jezus stierf voor al onze zonde. Ook voor onze broeders en zusters die het nog niet weten. Moeten we dit dan niet snel vertellen. Mijn hart brand voor evangelisatie en ik heb al aardig wat manieren gezien, maar ook nog veel te leren. Ik wil jullie graag uitdagen om te kijken naar: 

•Wat is evangelisatie?

•Waarom evangelisatie?

•De kracht van het evangelie.

•verschillende vormen van evangelisatie.

•God leiding in evangelisatie.

En ik wil jullie graag praktisch uitdagen. Er zijn nog zoveel mensen die het evangelie nooit begrepen hebben of zelfs nooit gehoord hebben. Laten we daar gezamenlijk een verandering in brengen. Als we echt overtuigt zijn dat wat wij hebben gekregen het mooiste in de wereld is, dan willen we dit ook uitdelen naar de mensen om ons heen.

Jou doorbraak creërt de vrijheid van de ander!

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Ik ben een jonge en enthousiaste spreker. Ik heb een enorme passie voor de liefde van God. Ik heb een DTS gedaan binnen YWAM in Noorwegen en ik ben daar nu voltijd werkzaam. Ik doe hier bijvoorbeeld evangelisatie en discipelschap. Mijn hart brand voor vrijheid voor jongeren, evangelisatie en Lordship. Ik ben in Azië actief geweest in zendingswerk en ik ben van plan om nog veel ervaringen op te doen in mijn wandel met God.

Ik spreek zowel in Nederlands als in Engels. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;