Johannes vertelt


Johannes trad in de voetsporen van Jezus en schreef zijn verhaal op. Jan Jaap Wubs treedt in de voetsporen van Johannes en geeft het verhaal dóór.

Jan Jaap schreef daarvoor een reeks liedjes over thema’s en verhalen uit het evangelie en wisselt die af met eigen verhalen en overdenkingen. Zo was er volgens Jan Jaap een keer iets met de Kerst mis, leerde hij een bijzondere les tijdens een zeiltocht en doet hij uit de doeken wat er komt kijken bij het maken van een film.

Met zijn unieke stijl treedt hij niet alleen in het Bijbelse spoor, maar  ook in de sporen van de Nederlandse kleinkunst. Dus dat betekent dat er ruimte is voor verdieping en bezinning, voor humor en luchtigheid.

‘Johannes vertelt’ is Jan Jaaps eerste soloprogramma, waarvan hij ook al een album uitgaf. Bezoekers en luisteraars schreven hierover :

“Een hele mooie en waardevolle avond, ter versterking van mijn geloof.”

"Het evangelie vanuit een ander perspectief. Verhelderend en actueel. Goede liedteksten en muziek"

Speelduur : 2 x ca 40 minuten

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Geboren en getogen op de Groninger klei, is de oerdegelijke 'no nonsense'-mentaliteit Jan Jaap van nature niet vreemd. Denken voor je iets zegt en niet in tien woorden als het ook in twee kan.

Maar als hij eenmaal ergens over heeft nagedacht, en iets heeft ontdekt dat hij wil delen, kun je gerust even achterover gaan zitten. Jan Jaap maakt je graag deelgenoot van zijn nuchtere hersenkronkels, met waar mogelijk een knipoog; humor betekent immers niet dat je 't niet meent.

Jan Jaap combineert muziek en theater met een open Bijbel en neemt je graag mee op een (hernieuwde) ontdekkingstocht.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;