Johannes vertelt


Een muzikale bijbelstudie, kerktheater, cabarevangelie, scripturetainment, geef het maar een naam. Het gaat natuurlijk om de inhoud!

Om het Woord, om precies te zijn.

Jan Jaap Wubs neemt je mee op een 'muzikale wandeltocht' door het evangelie van Johannes. Liedjes, afgewisseld met korte overdenkingen en persoonlijke verhalen.

Het gaat over thema's als geloof, vergeving en liefde, maar ook over twijfel, vragen en (her)ontdekkingen. In deze voorstelling krijgt Johannes' boodschap een nieuwe vorm. 

Jan Jaap sluit zo aan bij een lange traditie waarin het goede nieuws van Jezus wordt doorgegeven.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Geboren en getogen op de Groninger klei, is de oerdegelijke 'no nonsense'-mentaliteit Jan Jaap van nature niet vreemd. Denken voor je iets zegt en niet in tien woorden als het ook in twee kan.

Maar als hij eenmaal ergens over heeft nagedacht, en iets heeft ontdekt dat hij wil delen, kun je gerust even achterover gaan zitten. Jan Jaap maakt je graag deelgenoot van zijn nuchtere hersenkronkels, met waar mogelijk een knipoog; humor betekent immers niet dat je 't niet meent.

Jan Jaap combineert muziek en theater met een open Bijbel en neemt je graag mee op een (hernieuwde) ontdekkingstocht.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;