Wat Zullen Wij Dan Van Deze Dingen Zeggen?


In 'Wat Zullen Wij Dan Van Deze Dingen Zeggen?' is de apostel Paulus de sleutelfiguur, en daarmee staat de goede boodschap over Jezus centraal. Want daar was het Paulus immers allemaal om te doen?

Jan Jaap wil het er graag ‘even met je over hebben’. Het gaat niet alleen over belangrijke momenten uit het leven van Paulus, of de brieven die hij schreef. Ja, dat óók. Maar Jan Jaap vindt er zelf ook nog wel wat van.

Hij haalt er in deze theatrale Bijbelstudie verder nog wat andere vakken bij, met zijstapjes naar literatuur, natuurkunde en wiskunde. En natúúrlijk is er muziek, in de vorm van elf nieuwe liedjes, met kamerbreed cabaret, gedragen verstilling en alles daar tussenin.

'Wat Zullen Wij Dan Van Deze Dingen Zeggen?' is Jan Jaaps tweede soloprogramma. Over zijn eerdere werk schreef men :

"Al met al is dit een unieke mix van theater, humor, muziek en Bijbelstudie geworden."

"Vertelstijl als een volkoren cracker; luchtig, maar alles zit er wél in."

Speelduur : 2 x ca 40 minuten

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Geboren en getogen op de Groninger klei, is de oerdegelijke 'no nonsense'-mentaliteit Jan Jaap van nature niet vreemd. Denken voor je iets zegt en niet in tien woorden als het ook in twee kan.

Maar als hij eenmaal ergens over heeft nagedacht, en iets heeft ontdekt dat hij wil delen, kun je gerust even achterover gaan zitten. Jan Jaap maakt je graag deelgenoot van zijn nuchtere hersenkronkels, met waar mogelijk een knipoog; humor betekent immers niet dat je 't niet meent.

Jan Jaap combineert muziek en theater met een open Bijbel en neemt je graag mee op een (hernieuwde) ontdekkingstocht.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;