Jan Orsel


In 1997 ben ik tot geloof in de Here Jezus en de Here God gekomen. Dat gebeurde na een dienst in een pinkstergemeente. In een kleine bovenzaal op een zondagochtend. Het gebed wat ik daar had met de voorganger heeft mijn leven radicaal veranderd, veranderd door de Here Jezus, veranderd voor de eeuwigheid. Op die dag in 1997 heb ik in gebed mijn zonden aan de Here beleden en vergeving gevraagd van mijn zonden. Ik heb de Here Jezus gevraagd in mijn leven te komen woning te maken en dat heeft hij gedaan. Opgegroeid in de wereld van new-age, alternatieve geneeswijze, spiritisme en de grote leugenleer reincarnatie, heeft de Here Jezus mij die dag in 1 keer bevrijd en voor eeuwig verlost uit al de hier boven geschreven leugens van de duivel.Welk een genade van God en de Here Jezus dat moment van verlossing en bevrijding en vooral het moment dat ik het evangelie kon aannemen en echt geloven.Vanaf die dag dat ik mijn leven toevertrouwde aan de Goede Herder en de Hoeder van mijn ziel, heeft de Heiland des levens vele wonderen en tekenen gedaan in mijn leven en veel dingen in mijn leven veranderd. Inmiddels ben ik al bijna 20 jaar getrouwd met mijn vrouw Jantina en heeft de Here ons 5 kinderen toevertrouwd. Ook daarin heeft God ons gezegend.Ook op het gebied van muziek heeft de Here Jezus leiding in mijn leven overgenomen.Een aantal jaren voor mijn bekering was ik betrokken bij death metal en was ik ook gitarist in een friese band. Nadat ik hiermee was gestopt ging mijn interesse uit naar new age muziek, waarvan ik later leerde dat dit ook muziek van de duivel bleek te zijn.Na mijn bekering heeft de Here Jezus het componeren van muziek volledig veranderd. De Here heeft mij gezegend om rustige, geestelijke liederen te maken. Liederen waardoor het hart en de geest van de mens tot rust mag komen en op God en de Here Jezus gericht zijn.Omdat ik geloof dat ik mijn liederen van de Here mag ontvangen en de Heilige Geest mij inspireert tot Gods eer te componeren rustten er op mijn liederen geen copierechten en mag men ze voor niets overnemen en spelen. Wat ik graag wil bereiken met mijn liedjes is dat broeders en zuster in de Here Jezus erdoor bemoedigd mogen worden, wellicht enige troost erin mogen vinden, en dat mensen die God en de Here Jezus nog niet hebben leren kennen, tot bekering en geloof mogen komen in Hen

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

In 1997 ben ik tot geloof in de Here Jezus en de Here God gekomen. Dat gebeurde na een dienst in een pinkstergemeente. In een kleine bovenzaal op een zondagochtend. Het gebed wat ik daar had met de voorganger heeft mijn leven radicaal veranderd, veranderd door de Here Jezus, veranderd voor de eeuwigheid.

Op die dag in 1997 heb ik in gebed mijn zonden aan de Here beleden en vergeving gevraagd van mijn zonden. Ik heb de Here Jezus gevraagd in mijn leven te komen woning te maken en dat heeft hij gedaan. Opgegroeid in de wereld van new-age, alternatieve geneeswijze, spiritisme en de grote leugenleer reincarnatie, heeft de Here Jezus mij die dag in 1 keer bevrijd en voor eeuwig verlost uit al de hier boven geschreven leugens van de duivel.Welk een genade van God en de Here Jezus dat moment van verlossing en bevrijding en vooral het moment dat ik het evangelie kon aannemen en echt geloven.

Vanaf die dag dat ik mijn leven toevertrouwde aan de Goede Herder en de Hoeder van mijn ziel, heeft de Heiland des levens vele wonderen en tekenen gedaan in mijn leven en veel dingen in mijn leven veranderd. Inmiddels ben ik al bijna 20 jaar getrouwd met mijn vrouw Jantina en heeft de Here ons 5 kinderen toevertrouwd. Ook daarin heeft God ons gezegend.Ook op het gebied van muziek heeft de Here Jezus leiding in mijn leven overgenomen.Een aantal jaren voor mijn bekering was ik betrokken bij death metal en was ik ook gitarist in een friese band. Nadat ik hiermee was gestopt ging mijn interesse uit naar new age muziek, waarvan ik later leerde dat dit ook muziek van de duivel bleek te zijn.Na mijn bekering heeft de Here Jezus het componeren van muziek volledig veranderd. De Here heeft mij gezegend om rustige, geestelijke liederen te maken. Liederen waardoor het hart en de geest van de mens tot rust mag komen en op God en de Here Jezus gericht zijn.

Omdat ik geloof dat ik mijn liederen van de Here mag ontvangen en de Heilige Geest mij inspireert tot Gods eer te componeren rustten er op mijn liederen geen copierechten en mag men ze voor niets overnemen en spelen. Wat ik graag wil bereiken met mijn liedjes is dat broeders en zuster in de Here Jezus erdoor bemoedigd mogen worden, wellicht enige troost erin mogen vinden, en dat mensen die God en de Here Jezus nog niet hebben leren kennen, tot bekering en geloof mogen komen in Hen

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;