Jan - Passie voor zending

Gaat dan heen en maak al de volken tot mijn discipelen!

Deze woorden van Jezus hebben mijn leven gevormd en inspireren mij nog dagelijks. Graag neem ik je mee in de passie voor de grote opdracht en motiveer je met prachtige en moeilijke voorbeelden uit de praktijk van mijzelf en dierbare anderen.

Samen met mijn jonge gezin werkten wij in een geheel onbereikt gebied. Nu terug in Nederland heb ik mijn eigen bedrijf, maar in mijn vrije tijd ben ik actief in onze lokale gemeente. Nog regelmatig maken wij zendingsreizen naar het land waar de helft van ons hart is blijven liggen.

Ik ben betrokken als bestuurslid bij de ene zendingsorganisatie en als associate member bij een andere.

Getrouwd, drie volwassen kinderen.

Mijn preekstijl is: Bijbels, grondig, humor, persoonlijk, interactief (waar mogelijk).

1 voorstellingen gevonden van Jan - Passie voor zending

Jan - passie voor zending

Jan - passie voor zending

Jan - Passie voor zending
Jeugddienst
;