Jannouk Friesen-Wiltink (1)

Ik ben een inspirator vol passie, toewijding, vastberaden en open. In mijn 43 levensjaren heb ik de nodige ervaring opgedaan op professioneel, zakelijk en persoonlijk vlak. Ondernemend van aard, heb ik mijn sporen verdiend als verbinder, bruggenbouwer, coach, marketeer, strateeg en leidinggevende. Als persoon, verpleegkundige, gezondheidsspecialist en later ondernemer leerde ik dat in iedere uitdaging een kans verscholen ligt. Ik heb de moed gehad (en ontvangen van God) om mijn eigen tegenslagen om te zetten in mogelijkheden, waardoor ik een optimistische doorzetter ben geworden. Heb ik met vallen en opstaan geleerd dat ik niet alles zelf hoef te doen. Dat God mensen op je pad zet die je mogen helpen, je leiden, je lief hebben en dat Hij je schaaft en snoeit om tot bloei te komen. Dat je dan mag gaan staan voor de taak waar Hij je voor gemaakt heeft op... Zijn tijd. Dat Zijn wil leven vraagt om ver-wachten om alles in Zijn hand te leggen en het er niet stiekem zelf weer even uit te pakken. Dat dat soms een taak/werk is waarvan je nooit had gedacht dat God je daarvoor vraagt. En je zelfs denkt Hoe dan Heer! En dan toch te gaan omdat Hij dat van je vraagt.

Zo kwam het dat ik samen met mijn man 7 jaar geleden het familie bedrijf van mijn vader overnam terwijl in nooit maar dan ook nooit in de bakkerij wereld wilde gaan. En wat is het een mooie taak samen.

Ik ben actief CHRIST-in (ik geloof namelijk dat je als christen mag leven en ervaren dat de Heilige Geest altijd in je is om naar je te luisteren, je te helpen en leiden, vandaar dat ik graag zeg CHRIST-in) en draag actief bij in onze kerk.

Ik probeer mijn geloof uit te stralen in alles wat ik doe en ik ben er vast van overtuigd dat ik Gods licht kan helpen verspreiden door heel Nederland.   

Daarnaast kook ik graag, eten verbind.

Ik ben al weer ruim 13 jaar gelukkig getrouwd met Jacob samen vormen we een gezin met onze 9 jarige dochter en 4 jarige pleegzoontje. En woont mijn broer in een zorgwoning in onze prachtige tuin aan de rand van het bos. Kortom een heerlijk thuis.

Ik kijk graag vooruit, zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Spreken is iets wat ik nu al doe maar vooral zakelijk. Ik zie het als een nieuwe kans om te spreken en te luisteren, om te delen en te inspireren. Ik mag mijn ervaring doorgeven, ik mag Gods liefde doorgeven, Ik mag bemoedigen, mag GOD aan het woord laten door mij heen. Alleen de gedachte hieraan maakt mij blij. Omdat het niet om mij gaat maar om Zijn licht, Zijn liefde en Zijn glorie!

 


PS : wellicht zijn er door mijn dyslexie wat foutjes ingeslopen. Troost, het is niet besmettelijk 😉 en je krijgt er mijn andere talenten voor terug. Die ik graag voor jullie inzet!

0 voorstellingen gevonden van Jannouk Friesen-Wiltink (1)

;