Johan Vonk


Ik ben Johan Vonk, 30 jaar, getrouwd en gezegend met drie kinderen. Daarnaast maak ik graag muziek voor onze God. Dit doe ik voornamelijk in mijn eigen gemeente één keer per maand en heb ik nog ruimte om af en toe ook elders te spelen. In de afgelopen jaren heb ik mogen ontdekken dat het leiden van de aanbidding iets is wat goed bij mij past en ik ook graag doe. Het is daarom ook mijn verlangen om dit talent in te zetten in Gods koninkrijk en ook andere mensen met mijn talenten te dienen.

Ik zing, speel gitaar en piano en dat wissel ik af, afhankelijk van het lied. Als je mij uitnodigd kun je verwachten dat ik alleen kom, of samen met een bassist. Eventueel kan ik ook een zangeres en/of drummer meenemen als dat gewenst is. De muziekstijl die je kunt verwachten is intiem en akoestisch. 

Je kunt mij dus boeken voor het begeleiden van een dienst of om tijdens speciale gelegenheden muzikale begeleiding te verzorgen. Maar ook voor het (muzikaal) leiden van een aanbiddings/praise-avond kun je mij boeken. Daarnaast ben ik ook in te huren als muzikant, zowel als gitarist, toetsenist en zanger. Vraag via het contactformulier naar de mogelijkheden.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Al sinds ik kan lopen ben ik bezig met muziek. Ik speel zolang ik mij kan herinneren al toetsen, begonnen met orgel/keyboards en vanaf mijn tienerjaren ben ik mij gaan focussen op piano. Ik kan nog steeds orgel spelen maar dit doe ik niet veel meer. In mijn tienerjaren ben ik ook de gitaar erbij gaan pakken en samen met piano is dit mijn hoofdinstrument. Daarnaast ben ik altijd al geïnteresseerd geweest in drum. Dit heb ik er altijd naast gedaan en dit kan ik nog steeds, zo nu en dan speel ik nog drum en val ik weleens in bij ons in de kerk. Ik heb een groot hart voor het leiden van de aanbidding en het dienen van de liederen met de muziek. Door mijn ervaring met het muzikaal begeleiden van diensten bij verschillende kerken en gelegenheden weet ik goed hoe ik de muziek in dienst van het lied kan laten zijn. Muziek is mijn grote passie en dit zet ik graag in, in Gods koninkrijk.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door Martijn Bosselaar op 21 juli 2023 06:54
Johan heeft op onze bruiloft gespeeld (juli 2023). Het contact vooraf ging heel goed, hij heeft heel goed naar onze wensen geluisterd en niet alleen ik, maar iedereen die ik sprak was zeer onder de indruk. Als je een goede en zeer flexibele pianist\/zanger zoekt raad ik aan om Johan een bericht te sturen.
;