Vrolijk kerstfeest iedereen


Deze kerstviering bestaat uit een afwisseling van samen zingen, filmpjes, het kerstverhaal, goocheltrucs en een kerstquiz. Iedereen mag weten dat we met Kerst denken aan de geboorte van Jezus en dat Hij gekomen is voor iedereen (we maken ook een link naar Pasen). Daarom is het thema van dit programma ‘Vrolijk kerstfeest iedereen’.

Tijdens de kerstviering zingen we kerstliederen. Deze liedjes kunnen van tevoren worden aangeleverd, bijvoorbeeld op school, kindernevendienst, kinderkerk en dergelijke.

Tijdens de voorstelling komt opa Jopie langs. Opa Jopie is een oude eenzame man die niks met Kerst heeft… totdat hij weer gaat lezen in de Bijbel. Opa Jopie vertelt het kerstverhaal en hij wil graag dat iedereen dat hoort.

Wilt u meer informatie over de voorstelling, kijkt u dan gerust op onze website: kindertheaterknettergek.nl
De voorstelling kost 400 euro excl. reiskosten (vanuit Ermelo) en 9% btw. 
Bovenop de prijs komt een toeslag die we moeten afdragen aan christelijkpodium.nl

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Kindertheater Knettergek is een christelijk kindertheater die het evangelie wil vertellen aan de kinderen van de basisschoolleeftijd door middel van verschillende voorstellingen.

De voorstellingen zijn afwisselend en interactief en duren meestal rond de 75 minuten. Door de afwisseling van goocheltrucs, verhalen, filmpjes, handpoppen, liedjes en een wedstrijd tussen de jongens en de meiden vliegt de tijd voorbij.
Ook voor kerst / Pasen / Pinksteren / biddag en dankdag zijn er speciale programma’s. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;