Groeien in wie jij bent.


Je hebt een talent, maar het ligt nog op de plank. 
Je hebt een passie, maar je gaat er niet mee. 
Je hebt een roeping, maar je lijkt stil te staan. 
Jij bent deze persoon, die op zoek is naar de juiste kwaliteiten. 

God doesn't call the qualified, He qualifies the called. Jijzelf of anderen leggen vaak de lat vaak te hoog, waaraan jij nooit aan kan voldoen. God begint waar jij bent en daagt je uit om met Hem mee te gaan. 

Lessen uit de Bijbel en praktische tips voor jou, kunnen je helpen om hier nieuwe keuzes in te maken. Met praktische voorbeelden zou ik je graag willen aanmoedigen. Komen uit een afwachtende houding naar actief deel hebben aan de werken die God ook voor jouw leven heeft voorbereid. Jij staat niet aan de kant, maar mag met jouw talent, passie en roeping vruchtdragen op de plaats waar jij woont, leeft, naar school gaat, werkt en anderen ontmoet. 

Workshop / / training / boodschap / weekend                                                             Geschikt omals één onderwerp te kiezen en ook als meerdere sessies bruikbaar voor  een gemeenteweekend, jeugdweekend of bijbelstudieavonden of op de zondagmorgen. 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Als bevlogen, professional en christelijk spreker ben ik thuis in een breed scala aan onderwerpen, doelgroepen en leeftijdscatorgorieën. Van jong tot oud, spreek ik tijdens bijeenkomsten, kerkdiensten, rouw- en trouwdiensten, evangelisatie, workshops, conferenties en trainingen. Daarnaast ervaar ik vanaf 1985 de roeping als evangelist en heb een passie voor jongeren. Zowel kerkelijk als professioneel ben ik jongerenwerker in hart en nieren.

Als kind ben ik in aanraking gekomen met het Christelijk geloof en heb door de tijd heen als kerklid, jongere, uitvaartverzorger, bestuurslid, coordinator vrijwilligerswerk en als spreker altijd in de volle breedte van de kerk bewogen en mogen dienen met de gaven om te spreken, organiseren, evangeliseren en gebed. Vanuit mijn passie voor en door het geloof verlang ik (jonge) mensen te enthousiasmeren, uit te dagen en mee te geven de rijkdommen die we kunnen vinden in de Bijbel, maar ook Gods compassie voor de mens.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;