Zie God, zie het goede en sta stevig


De afgelopen jaren mocht ik God steeds beter leren kennen, en ben ik Hem steeds meer gaan vertrouwen. Ik weet mij veilig bij Hem. Ik voel me gezien, gehoord en begrepen. Dat werpt een ander licht op de omstandigheden. Zijn licht! Daardoor wordt ik gevoed, gesterkt en bemoedig. Dat gun ik iedereen. Dat gun ik jou ook! 

Ik ben Lianne Koelink, moeder van drie kinderen en getrouwd met Jurriaan. Ik hou van processen waarin ik mijn creativiteit kan gebruiken en ik doe graag kennis op. Die twee uitersten vechten nogal eens om de aandacht, maar komen ook mooi samen in de talk die ik voor het vrouwenplatform - wij zijn lume - mag houden. 

Ik spreek over psalm 36:10 'Bij U is de bron van het leven, door uw licht, zien wij licht.' met als thema: zie God, zie het goede en sta stevig. 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

De afgelopen jaren mocht ik God steeds beter leren kennen, en ben ik Hem steeds meer gaan vertrouwen. Ik weet mij veilig bij Hem. Ik voel me gezien, gehoord en begrepen. Dat werpt een ander licht op de omstandigheden. Zijn licht. Daardoor wordt ik gevoed, gesterkt en bemoedigd. Dat gun ik iedereen! Dat gun ik jou ook.

Ik ben Lianne Koelink, moeder van twee jongens en één meisje, vrouw van Jurriaan. Ik hou van processen waarin ik mijn creativiteit kan gebruiken en ik doe graag kennis op. Die twee uitersten vechten nogal eens om de aandacht maar komen ook mooi samen in de talk die ik voor Lume mag houden. Want spreken mag ik voor wijzijnlume.nl! Het afgelopen half jaar heb ik de 'Lume sprekers academy' gevolgd.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;