Madam du Clay


Zoals klei in de hand van de pottenbakker.

Madam du Clay geeft ruimte voor creatieve inspiratie met klei. Klei geeft, naast het vervullen van een decoratieve functie, ook de mogelijkheid om bezig te zijn met bezinning. Waar denk je aan als je bezig bent met je handen? Als je bezig bent met een bepaalde tekst uit de bijbel? Wat komt er tevoorschijn uit jouw handen? 

In Jesaja 64:7 staat: 'Heer, U bent onze Vader, u hebt ons gemaakt! U hebt ons gevormd, zoals een pottenbakker iets moois vormt uit klei.'

Van klei is zo ontzettend veel moois te maken. Door middel van een creatieve workshop wil ik je meenemen in het proces van klei om gaandeweg iets moois te maken, iets wat bij jouw past en waar jij blij van wordt. 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Ik ben Petra, getrouwd, 3 zonen en wonende in Friesland. Met mijn workshops 'boetseren met klei' wil ik anderen aanzetten tot het aanspreken van hun creatieve kant. Zelfs de mensen die het hardst roepen dat ze niet creatief zijn, kunnen iets maken van klei. In combinatie met bezinnen en het bezig zijn met de bijbel kan ik een mooie workshop aanbieden. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;