Marijke Koers spreekt over thema's als: Geloven en genieten, Gods stem verstaan, Intimiteit met God of Wandelen met God

Ik ben spreker, auteur en communicatieadviseur. Ik houd veel van God: mijn Schepper en Hemelse Vader. Mijn passie voor God en wat Hij doet breng ik graag met enthousiasme over. Regelmatig spreek ik in kerken (uit diverse stromingen) en voor vrouwen- of jeugdgroepen. Bijvoorbeeld over thema’s als: 'Geloven en genieten', ‘Gods stem verstaan’, 'Intimteit met God' of ‘Wandelen met God’. Heb je zelf een ander thema in gedachten? Dat kan natuurlijk ook! Ik laat me graag verrassen. 

Spreken doe ik graag, waarbij ik altijd iets uit mijn eigen leven deel. Het liefst spreek ik voor een groep vanwege de interactie met het publiek. Spreken via livestream sta ik ook voor open. Leuk als je mij een keer uitnodigt!

En verder...
In 2021 kwam mijn eerste boek uit: ‘Geloven & Genieten’. Een openhartig inkijkje in mijn persoonlijke leven met God. Te koop bij de (christelijke) boekhandel.

Daarnaast werk ik als communicatieadviseur bij Alpha Nederland. Ik voel me bevoorrecht om mee te werken aan de droom van Alpha Nederland: meer mensen bekendmaken met het christelijk geloof.

1 voorstellingen gevonden van Marijke Koers spreekt over thema's als: Geloven en genieten, Gods stem verstaan, Intimiteit met God of Wandelen met God

Marijke Koers | passie voor God en (s)preken!

Marijke Koers | passie voor God en (s)preken!

Marijke Koers spreekt over thema's als: Geloven en genieten, Gods stem verstaan, Intimiteit met God of Wandelen met God
Viering
;