Marijke Koers spreekt over thema's als: (on)verhoord gebed, Hoe God naar je kijkt, Zijn stem verstaan, wandelen met God, of wat jij wilt!

Ik ben spreker, auteur en communicatieadviseur. Ik houd veel van God: mijn Schepper en Hemelse Vader. Mijn passie voor God en wat Hij doet breng ik graag met enthousiasme over. Regelmatig spreek ik in kerken (uit diverse stromingen) en voor vrouwen- of jeugdgroepen. Bijvoorbeeld over thema’s als: '(on)verhoord gebed', 'hoe God naar je kijkt', ‘Zijn stem verstaan’, ‘wandelen met God’ of 'geloven en genieten'. Heb je zelf een ander thema in gedachten? Dat kan natuurlijk ook! Ik laat me graag verrassen. 

Spreken doe ik graag, waarbij ik altijd iets uit mijn eigen leven deel. Het liefst spreek ik voor een groep vanwege de interactie met het publiek. Spreken via livestream sta ik ook voor open. Leuk als je mij een keer uitnodigt!

En verder...
In oktober 2023 kwam mijn tweede boek uit 'Zelfs al je haren zijn geteld'. Een kwetsbaar boek over teleurstellingen, haarproblemen, (on)verhoorde gebeden, kaalheid, Gods trouw en andere hoofd- en bijzaken.
Eerder verscheen mijn debuut uit: ‘Geloven & Genieten’. Een openhartig inkijkje in mijn persoonlijke leven met God. Beide boeken zijn te koop bij de (christelijke) boekhandel of online te bestellen via marijkekoers.nl.

Daarnaast werk ik als communicatieadviseur bij Alpha Nederland. Ik voel me bevoorrecht om mee te werken aan de droom van Alpha Nederland: meer mensen bekendmaken met het christelijk geloof.

1 voorstellingen gevonden van Marijke Koers spreekt over thema's als: (on)verhoord gebed, Hoe God naar je kijkt, Zijn stem verstaan, wandelen met God, of wat jij wilt!

Marijke Koers | passie voor God en (s)preken!

Marijke Koers | passie voor God en (s)preken!

Marijke Koers spreekt over thema's als: (on)verhoord gebed, Hoe God naar je kijkt, Zijn stem verstaan, wandelen met God, of wat jij wilt!
Jeugddienst
;