Martin Geertsma - Gewoon zoals ik ben


Programma naar aanleiding van mijn debuut CD 'Gewoon zoals ik ben'. Ik vertel een deel van mijn verhaal, begeleid door de liedjes die ik in de loop der jaren geschreven heb. Je hoort de liedjes zoals ik ze geschreven heb, in de meest pure vorm met alleen gitaar. Door het delen van mijn verhaal hoop ik anderen ook aan te moedigen het leven in alle eerlijkheid en openheid met elkaar te delen. Een volledig programma duurt maximaal anderhalf uur, maar korter is ook mogelijk.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Ik schrijf Nederlandstalige liedjes met prikkelende teksten. Achter elk liedje zit een verhaal en deze verhalen deel ik graag samen met de liedjes. Omdat ik geloof dat we door het delen van verhalen dichter bij elkaar komen. Meer dan door het delen van meningen. Er is een hoop gebeurd in mijn leven en dit heeft invloed gehad op hoe ik in het leven en in mijn geloof sta. Oude zekerheden zijn weggevallen, maar daarvoor in de plaats is meer ruimte gekomen voor mensen die anders zijn en denken dan ik. Dit heeft mijn leven verrijkt en die ervaring deel ik graag.

Ik zing mijn liedjes het liefst in een intieme setting met alleen mijn gitaar als begeleiding. Dit kan voor kleine groepen, zoals in huiskamerconcerten, maar ook voor grotere ruimtes als kerken en andere podia. Met beide heb ik ervaring. Via het delen van mijn liedjes en mijn verhaal hoop ik een sfeer van verbinding te creëren en mensen ruimte te geven het leven eerlijk met elkaar te delen.

Ben je benieuwd naar mijn muziek? Zoek dan mijn album 'Gewoon zoals ik ben' op Spotify of andere media. Of kijk voor meer informatie op mijn website https://www.martingeertsma.nl/.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;