Heaven meets Earth


“Heaven meets Earth” is een intrigerend theaterprogramma waar liefde, verbazing, angst, pijn en vreugde elkaar snel afwisselen, Door middel van verschillende podiumkunsten wordt er door drie spelers het gehele kerstverhaal op een menselijke manier aan het publiek gepresenteerd.

Het overbekende verhaal in een nieuw jasje. De kijker wordt meegenomen door het (bovennatuurlijke) liefdesverhaal van Kerst. Vanaf de eerste ontmoeting tussen Jozef & Maria tot aan de hemelse boodschap en de uiteindelijke geboorte van hun eerst kind.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Al jaren speelt Job van der Wal verhalen uit door middel van lichaamstaal en mime. 
Door gebruik van illusies, caracters, personages, posities en soms met gebruik van muziek komen verhalen tot leven en worden de kijkers stap voor stap meegenomen in de verhalen... net alsof ze er zelf bij zijn.
Er kunnen verhalen gespeelt worden vanuit de hele bijbel, van Genesis tot Openbaringen en alles wat er na komt.
Ervaring leert dat Job als geen ander, de mensen kan raken door zijn kunstvorm. Juist door de inzet van verschillende technieken kan hij dichtbij de emoties en het gevoel van de kijker komen. 

Nodig Mighty Impulse Movement uit en laat verhalen tot leven komen.
Mighty Impulse Movement speelt niet alleen solo's maar heeft verschillende collega's en groepen die kunnen worden ingezet om aan uw wensen te voldoen. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;