Mime workshop


Mime is de kunst waarbij het onzichtbare zichtbaar gemaakt wordt. Door het gebruik van illusies en ritmes komt de wereld om je heen tot leven.
Deze les doet een direct beroep op je voorstellingsvermogen en creativiteit. Zo leer je de eerste stappen van de welbekende moonwalk en de muur/ glazen box, ga je kilometers lopen zonder een meter vooruit te komen of eten & drinken zonder een gram aan te komen.
Bij dit alles gebruiken we alleen ons eigen lichaam en de ruimte om ons heen. Je wordt je bewust van je houding, uitstraling, bewegingsvrijheid en de mogelijkheden om daarmee te creëren en communiceren.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Job van der Wal is mimespeler, acteur en trainer. Hij geeft regelmatig workshops in non-verbale communicatie, lichaamstaal en podiumpresentatie. Door middel van deze trainingen word je bewuster van je houding en hoe je overkomt, waarbij de nadruk ligt op zelfverzekerd en overtuigend presenteren

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;