Miranda Wildbret


Miranda koestert de tijdloze levenslessen van Debora. Vanuit haar roeping wil zij deze graag met jou delen. Zij denkt dat ook jij deze kan toepassen in jouw leven. Als geen ander weet Miranda hoe de drukte van de dag je tijd kan opslurpen, en zij wil jou graag bemoedigen. Iets van Zijn licht laten zien en jou helpen om dagelijks meer tijd door te brengen in Zijn aanwezigheid. Zodat jij Hem steeds beter leert kennen en verstaan.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Miranda koestert de tijdloze levenslessen van Debora. Vanuit haar roeping wil zij deze graag met jou delen. Zij denkt dat ook jij deze kan toepassen in jouw leven. Als geen ander weet Miranda hoe de drukte van de dag je tijd kan opslurpen, daarom wil zij jou graag bemoedigen. Iets van Zijn licht laten zien en jou helpen om dagelijks meer tijd door te brengen in Zijn aanwezigheid. Zodat jij Hem steeds beter leert kennen en verstaan.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;