Nynke Dandan en band


Nynke Dandan komt samen met haar akoestische band. Je  kunt een ontwapende en ontspannende voorstelling verwachten waarin het aanbod van liederen erg breed is. Van psalmen tot opwekking, Johannes de Heer tot glorie klokken.

Daarnaast heeft Nynke Dandan een aantal eigen geschreven liederen die recht uit het hart geschreven zijn. "Hoe mooi" was het eerste lied wat Nynke uitbracht, opgevolgd door "je doet het niet alleen" en "zachtjes huilt de hemel nu". Het laatste lied is gebaseerd op het beroemde gedicht van Corrie te Boom; het weefgetouw. 

Als je Nynke boekt kun je rekenen op een hoop flexibiliteit qua genre muziek. Samen met haar band zul je een heerlijke tijd beleven waarin God altijd de voorziener blijft. 

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Nynke Dandan is van jongs af aan actief als zangeres en muzikante. Ze zong bij de Bethelkerk in Drachten en bij Royal Mission. Heeft meegewerkt aan verschillende cd opnames van opwekking en meegewerkt aan vele grote en kleine evenementen in christelijk Nederland. In 2021 begon ze met het schrijven van haar eigen liederen, een droom waarvan ze nooit had gedacht dat hij werkelijkheid zou worden. ‘Door mijn liederen heen probeer ik dan ook vaak Zijn verlangen te laten klinken naar jou. Zijn hart dat klopt voor jou! Hij wil contact met je, gewoon zoals je bent. Ik kijk ernaar uit samen met jullie te zingen, God te prijzen en in Zijn aanwezigheid te zijn.’

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;