Paasprogramma met orkest - Wie is die Man


Praiseband All in One tourt met een nieuw paasprogramma door Nederland. Na het succes van de eerdere Kersttours is besloten nu een veelzijdig Paasprogramma aan te bieden.

“Onze bezoekers zijn inmiddels bekend met ons eigen strijkorkest. Ook nu gaan de strijkers mee, maar zijn ze meer dan verdubbeld in aantal,” vertelt bandleider Otmar van Driel enthousiast. “Daarnaast worden we versterkt door een achtergrondkoor en er werken ook een complete blazerssectie mee. We staan in totaal met 31 mensen op het podium. De repetities zijn inmiddels weer in volle gang en er zit weer van alles tussen; van heel bekend tot helemaal nieuw. De arrangementen zijn zelf geschreven om muzikaal weer uit te kunnen pakken.”

De boodschap: ‘Wie is die Man’

“Als band vinden we het belangrijk dat mensen niet alleen een fijne avond hebben om te zingen en luisteren, maar dat ze een boodschap meekrijgen die er toe doet,” legt Otmar uit. “Dit jaar is ‘Wie is die Man’ het thema voor de concerten. Voor veel mensen is geloven iets abstracts. Wij proberen het heel persoonlijk te maken door op zoek te gaan naar wie die Man is om wie Pasen draait.”

Al 17 jaar een begrip

De band uit Ameide is inmiddels een begrip geworden en speelt door het hele land concerten en tijdens (trouw)diensten. Ze staan bekend om hun bijzondere arrangementen van bekende nummers. Voor christelijke muzikanten in de Alblasserwaard zijn ze een broedplaats voor nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast weten ze ook een brug te slaan van het podium naar het publiek om zo hun boodschap over te kunnen brengen.

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Als band aanbidden we God al 15 jaar. In deze periode hebben we ons ontwikkeld tot een professionele band. Door de tientallen optredens die we per jaar geven in verschillende samenstellingen zijn we breed inzetbaar. Van kleine intieme trouwdiensten tot grote producties met veel musici en koren. Met onze kennis op het gebied van begeleiding, liedkeuze en techniek ondersteunen we muziekteams uit diverse kerken. Onze roots liggen in de Alblasserwaard waar we wekelijks repeteren.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;