Reinier. Spreekt & schrijft over Leiderschap in kerk & maatschappij

Learn to Lead

Make and impact. Leave a legacy.

You can thrive in life and leadership. 

Reinier schrijft en spreekt over leiderschap in kerk en maatschappij, in Nederland, Italië en internationaal. 

Reinier & Rianne Blijleven wonen samen met hun vier kinderen tussen de bergen en meren van Noord Italië, in het plaatsje Arco, aan de noordkant van het Gardameer. Zij zijn in mei 2018 daarheen verhuisd om een nieuw team te pionieren als deel van de wereldwijde zendingsorganisatie Youth With A Mission (YWAM), na jaren directeurs te zijn geweest van YWAM Amsterdam. 

Met ervaring met spreken en trainingen in meer dan 30 landen en op bijna ieder continent is Reinier ook beschikbaar om in Nederland te spreken. Dit kan persoonlijk of via video conferencing. 

Wat je kan verwachten is levendige inspiratie, verfrissende kennis en een praktische toepassing op het gebied van ontwikkeling van leven en leiderschap. 

Reviews

"To work with Reinier was such a pleasure and really inspirational! He really is innovative and has a visionary mindset. Relational, hard worker, humor, passion, excellence, family man, bold, loving are words that describe Reinier. If I get the chance I would right away work with him again!!"

--Marloes de Roover-Wuis, Tauro Amsterdam, Nederland

"Reinier is a bright person, always willing to cooperate and network. It is thanks to this openness that it is possible to create collaborative ties based on relationships, on the common good, which goes beyond personal interest. With his years of international experience there is an openness to the whole world and an awareness that working together is a value in itself."

--Ruggero Zanon, advocaat & president 'Via Pacis,' Italië 

"From my time with Reinier, I saw he had learned to keep the long term vision and goals forefront yet do what was necessary in the day to day for sustainability and growth toward those goals. He has a lot to teach leaders new and old about leadership and pioneering new projects and seeing them come to fruition!"

--Calvin Hanson, CH Creative, USA

Praktisch

Hoe zit dat dan, een spreker uitnodigen die niet in Nederland woont? 

'Live'

Met ons gezin zijn we regelmatig in Nederland en als de spreekbeurt vooruit gepland wordt, valt er al snel iets te combineren. In andere gevallen ben ik regelmatig voor 2-3 dagen in Nederland en zal ik de reiskosten voor mijn rekening nemen. 

'Zoom'

Zoom is niet de enige optie, maar je snapt het punt: videobellen. Er is meer mee mogelijk dan op het eerste gezicht lijkt. Ook als je er geen ervaring mee hebt kan het toch zijn dat dit de voorkeur heeft over 'live' in sommige gevallen. We kunnen van tevoren een keer videobellen om de details door te spreken en te zien hoe het allemaal in z'n werk gaat. 

Kosten

Een sprekersvergoeding is afhankelijk van de doelgroep, de visie voor het event, de lengte en voorbereiding die ervoor nodig is. Persoonlijk geef ik er de voorkeur aan om een keer te videobellen om details te bespreken zoals de beoogde doelgroep, de aard van het event, de doelen die de organisatie voor ogen staan en om gewoon even een persoonlijke connectie te maken. 

Social Media

Zoek onze namen gerust op via social media voor een indruk van ons werk en leven in Italië en een impressie van de content waarover ik schrijf en spreek. Of kijk op Reinier.global

Vrijblijvende kennismaking

Neem meteen even contact op om een Zoom call te plannen voor een vrijblijvende kennismaking, en dan zien we verder of we iets voor elkaar kunnen betekenen! 

1 voorstellingen gevonden van Reinier. Spreekt & schrijft over Leiderschap in kerk & maatschappij

Reinier. Spreekt & schrijft over leiderschap in kerk & maatschappij

Reinier. Spreekt & schrijft over leiderschap in kerk & maatschappij

Reinier. Spreekt & schrijft over Leiderschap in kerk & maatschappij
;