Koninkrijk van God - Reyer


Ik zie alles in het licht van het Koninkrijk van God en de Heilige Geest! Vele christenen vandaag de dag weten niet wie ze zijn en wat het potentieel is dat God in hen gelegd heeft! Satan heeft door allerlei leugens en misleidingen de gedachten van vele christenen verblind voor de volle waarheid van het evangelie! Mijn preken zullen altijd gaan over empowerment, groot geloof, bewustwording, vernieuwen van denken en de kracht van de Heilige Geest!

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Mijn naam is Reyer ten Napel, ik ben 22 jaar en ik woon op Urk. Ik ben een enthousiaste theologie student en mag sinds kort in allerlei gemeenten voorgaan. Op dit moment loop ik stage in de plaatselijke pinkstergemeente waar ik allerlei mooie dingen mag doen.

Het is mijn verlangen dat mensen zich bewust  worden van het potentieel dat God in hen gelegd heeft door Zijn Heilige Geest. Namelijk, worden als Jezus! 

Mensen die mij hebben horen spreken, geven mij terug dat ik heel rustig en natuurlijk overkom en dat ik weet waar ik het over heb. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;