Ik timmer erop los


Boos zijn mag niet, denken veel kinderen. Maar daar is niks mis mee. Jezus was het zelf ook wel, vaker dan één keer. Een show van 45 tot 75 minuten over boosheid, waarin kinderen een boosheidstop 5 maken, leren wat een boze bui is en meedoen aan het WK Boos gezicht maken. Halverwege de show kantelt de voorstelling. Achter boosheid zit vaak verdriet. Hoe je daar mee omgaat? Dat heeft niet met ruzie maken te maken, maar met vrienden maken. ‘Ik timmer erop los’ is hilarisch, grappig, doordacht en ontroerend. En voor jongetjes: lekker fysiek.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Sinds 1999 maakt Ruurd Walinga christelijk cabaret en theater. Hij heeft twee kinder- en tienershows, een ouderenprogramma, een familievoorstelling en diverse voorstellingen waarmee hij complete kerkdiensten verzorgt en avondvullend optreedt voor kerkvrijwilligers of laagdrempelige samenkomsten, zoals tent- en openluchtdiensten. Programma's variëren van een half uur tot bijna twee uur. Binnen allerhande kerkverbanden treedt hij op en op scholen en tijdens vakantiebijbelweken. Rondom alle christelijke feestdagen zijn speciale programma's. Motto van zijn werk is om net als Jezus 'water in wijn' te veranderen. Na afloop van elke show krijgt elke gast een aandenken.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;