De doe-het-zelver


Een show van een uur of anderhalf uur. Erg geschikt voor een feesttentdienst of een avondvullend programmma om vrijwilligers in de kerk te eren. Na afloop weet iedereen waarom Jezus zoon van de timmerman was. De onhandige klusjesman Douwe denkt alles te kunnen maken. Zeker als hij het familiebedrijf heeft verlaten en voor zichzelf is begonnen. Toch komt hij erachter dat hij het niet alleen kan in een schitterend meezinglied. Douwe staat symbool voor de jongste dan wel ‘verloren zoon’. De rode lijn is erg doordacht en spreekt zowel ongelovigen als gelovigen erg aan.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Sinds 1999 maakt Ruurd Walinga christelijk cabaret en theater. Hij heeft twee kinder- en tienershows, een ouderenprogramma, een familievoorstelling en diverse voorstellingen waarmee hij complete kerkdiensten verzorgt en avondvullend optreedt voor kerkvrijwilligers of laagdrempelige samenkomsten, zoals tent- en openluchtdiensten. Programma's variëren van een half uur tot bijna twee uur. Binnen allerhande kerkverbanden treedt hij op en op scholen en tijdens vakantiebijbelweken. Rondom alle christelijke feestdagen zijn speciale programma's. Motto van zijn werk is om net als Jezus 'water in wijn' te veranderen. Na afloop van elke show krijgt elke gast een aandenken.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;