De doe-het-zelver


Een show van een uur of anderhalf uur. Erg geschikt voor een feesttentdienst of een avondvullend programmma om vrijwilligers in de kerk te eren. Na afloop weet iedereen waarom Jezus zoon van de timmerman was. De onhandige klusjesman Douwe denkt alles te kunnen maken. Zeker als hij het familiebedrijf heeft verlaten en voor zichzelf is begonnen. Toch komt hij erachter dat hij het niet alleen kan in een schitterend meezinglied. Douwe staat symbool voor de jongste dan wel ‘verloren zoon’. De rode lijn is erg doordacht en spreekt zowel ongelovigen als gelovigen erg aan.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Sinds 1999 maakt Ruurd Walinga (1964) cabaretvoorstellingen voor jongeren, ouderen, kinderen en alle leeftijden om de Blijde Boodschap ook echt blij te brengen. Hij treedt veel op in kerkdiensten en op avonden om vrijwilligers te eren of te vermaken. Daarnaast is hij o.a. voorganger/pastoraal werken bij VEG De Brug in Joure en journalist.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;