Happen naar de Baas


Waarom moeten we vissers van en geen jagers op mensen worden? Waarom vergeleek Jezus ons met vissen en niet met insecten? Waarom is evangelisatie en zending nodig? In 'Happen naar de Baas' worden al deze vragen beantwoord. Na deze show kan iedereen voortaan binnen een minuut het evangelie uitleggen en nog grappig en duidelijk ook. En na afloop krijg je natuurlijk een vispas? Deze show is geschikt voor een kerkdienst, maar ook als een avondvullend programma als start voor het winterprogramma of voor een inspirerende (gemeente)avond. 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Sinds 1999 maakt Ruurd Walinga christelijk cabaret en theater. Hij heeft twee kinder- en tienershows, een ouderenprogramma, een familievoorstelling en diverse voorstellingen waarmee hij complete kerkdiensten verzorgt en avondvullend optreedt voor kerkvrijwilligers of laagdrempelige samenkomsten, zoals tent- en openluchtdiensten. Programma's variëren van een half uur tot bijna twee uur. Binnen allerhande kerkverbanden treedt hij op en op scholen en tijdens vakantiebijbelweken. Rondom alle christelijke feestdagen zijn speciale programma's. Motto van zijn werk is om net als Jezus 'water in wijn' te veranderen. Na afloop van elke show krijgt elke gast een aandenken.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;