Happen naar de Baas


Waarom moeten we vissers van en geen jagers op mensen worden? Waarom vergeleek Jezus ons met vissen en niet met insecten? Waarom is evangelisatie en zending nodig? In 'Happen naar de Baas' worden al deze vragen beantwoord. Na deze show kan iedereen voortaan binnen een minuut het evangelie uitleggen en nog grappig en duidelijk ook. En na afloop krijg je natuurlijk een vispas? Deze show is geschikt voor een kerkdienst, maar ook als een avondvullend programma als start voor het winterprogramma of voor een inspirerende (gemeente)avond. 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Sinds 1999 maakt Ruurd Walinga christelijk cabaret en theater. Hij heeft twee kinder- en tienershows, een ouderenprogramma, een familievoorstelling en diverse voorstellingen waarmee hij complete kerkdiensten verzorgt en avondvullend optreedt voor kerkvrijwilligers of laagdrempelige samenkomsten, zoals tent- en openluchtdiensten. Programma's variëren van een half uur tot bijna twee uur. Binnen allerhande kerkverbanden treedt hij op en op scholen en tijdens vakantiebijbelweken. Rondom alle christelijke feestdagen zijn speciale programma's. Motto van zijn werk is om net als Jezus 'water in wijn' te veranderen. Na afloop van elke show krijgt elke gast een aandenken.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door Koos Valkenburg op 05 oktober 2022 14:03
Vorig jaar met onze Kerk (NGK\/CGK) in Zoetermeer een geweldige Dankdag middag voor de kinderen van onze Gemeente met Ruurd gehad. Zijn voorstelling ging over het omgaan met boosheid en vandaar naar de liefde en dankbaarheid. De kinderen waren super enthousiast. Het was heel goed en als organisator vond ik de samenwerking met Ruurd ook heel prettig Aanbevolen dus. Koos Valkenburg 06 111 75 993
door Herma Boerma op 13 september 2022 10:12
Ruurd heeft tijdens het startweekend op zaterdagavond ons geprikkeld, uitgedaagd, laten lachen en vooral laten nadenken over het evangelie adhv 5 vissoorten. De avond was humoristisch, confronterend, bijtijden op het randje (hou ik van) en ontroerend, vooral zijn laatste lied met een prachtige tekst.....kippenvel!!! Ruurd, bedankt!
;