Plantaardig en Diervriendelijk


Geschreven n.a.v. de borstkanker van echtgenote. Een programma over lijden, zou je denken. In het begin ziet het er absoluut niet naar uit. Het gaat over schoonheid. Uiterlijk vertoon. De boel onder controle houden. Totdat dat laatste niet meer lukt. Een knuffelark van Noach of was het die van Job moet redding brengen. Hou je zakdoek in gereedheid, voor de lach en de traan. Geschikt als kerkdienst, maar ook als thema-avond over lijden, ziekte en donorregistratie. 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Sinds 1999 maakt Ruurd Walinga christelijk cabaret en theater. Hij heeft twee kinder- en tienershows, een ouderenprogramma, een familievoorstelling en diverse voorstellingen waarmee hij complete kerkdiensten verzorgt en avondvullend optreedt voor kerkvrijwilligers of laagdrempelige samenkomsten, zoals tent- en openluchtdiensten. Programma's variëren van een half uur tot bijna twee uur. Binnen allerhande kerkverbanden treedt hij op en op scholen en tijdens vakantiebijbelweken. Rondom alle christelijke feestdagen zijn speciale programma's. Motto van zijn werk is om net als Jezus 'water in wijn' te veranderen. Na afloop van elke show krijgt elke gast een aandenken.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;