Is Jezus aan wiegendood gestorven?


Alle christelijke feestdagen in één dagdeel meemaken? Dat kan met deze show die ook verkocht wordt onder de titel 'Met Pasen en Pinksteren'. Deze voorstelling kan op twee manieren worden opgevoerd. Er is een heel liturgische, waarbij alle bekende bijbelgedeelten van de christelijke feesten worden gelezen en gevolgd door een bekend gezang. De andere versie is alleen cabaret. Wie meent dat de christelijke feestdagen voor hem of haar 'bekende koek' zijn, krijgt een heel ander gezichtspunt voorgeschoteld. Soms wel op het randje, maar daarvoor is het cabaret. 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Sinds 1999 maakt Ruurd Walinga christelijk cabaret en theater. Hij heeft twee kinder- en tienershows, een ouderenprogramma, een familievoorstelling en diverse voorstellingen waarmee hij complete kerkdiensten verzorgt en avondvullend optreedt voor kerkvrijwilligers of laagdrempelige samenkomsten, zoals tent- en openluchtdiensten. Programma's variëren van een half uur tot bijna twee uur. Binnen allerhande kerkverbanden treedt hij op en op scholen en tijdens vakantiebijbelweken. Rondom alle christelijke feestdagen zijn speciale programma's. Motto van zijn werk is om net als Jezus 'water in wijn' te veranderen. Na afloop van elke show krijgt elke gast een aandenken.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;