Op zoek naar mezelf


Het programma gaat over identiteit, wie ben ik. Zeer geschikt voor tieners en jongeren, maar zelfs ouderen spreekt het aan. Het stuk begint in de babybox. Vervolgens staat de cabaretier uitgebreid stil bij het allereerste begin van zijn prille leventje; de conceptie, de fase in de buik, de bevalling en de eerste kinderjaren. Daarna leidt de zoektocht langs Bert en Ernie, adhd-vriendjes, carrière makende ouders, aantrekkelijke uitgaanscentra, spirituele leiders en Jezus. 

‘Op zoek naar mezelf’ is prikkelend, soms ietsje gedurfd en confronterend. Het spreekt vooral jongeren aan die op zoek zijn naar ‘wie ben ik’, maar ook hun ouders en ouderen die zich afvragen of ze echt geworden zijn wie wilden worden. Dus dat kunnen de tieners na afloop mooi aan hun ouders vragen.

Aan het slot geeft de cabaretier gratis identiteitskaarten weg, ID-kaarten voor het koninkrijk der hemelen. In zijn show zitten diverse liedjes, die staan op zijn cd 'Wie ben jij'. Geschikt als jongerendienst, maar ook voor jeugdweekenden.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Sinds 1999 maakt Ruurd Walinga christelijk cabaret en theater. Hij heeft twee kinder- en tienershows, een ouderenprogramma, een familievoorstelling en diverse voorstellingen waarmee hij complete kerkdiensten verzorgt en avondvullend optreedt voor kerkvrijwilligers of laagdrempelige samenkomsten, zoals tent- en openluchtdiensten. Programma's variëren van een half uur tot bijna twee uur. Binnen allerhande kerkverbanden treedt hij op en op scholen en tijdens vakantiebijbelweken. Rondom alle christelijke feestdagen zijn speciale programma's. Motto van zijn werk is om net als Jezus 'water in wijn' te veranderen. Na afloop van elke show krijgt elke gast een aandenken.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;