Een knuffel graag


Een knuffel hebben we allemaal nodig. Eigenlijk elke dag. En meerdere zelfs. Cabaretier Ruurd Walinga geeft in het begin van zijn kinderprogramma 'Een knuffel graag' als jongetje van rijke ouders veel knuffels en hoofddeksels weg. Gedurende zijn show 'Een knuffel graag' wil hij ze allemaal weer terug. Zeker als hij, weggelopen in het bos, weer een zielig verhaaltje heeft verteld. Grote vraag is of de kinderen de knuffels teruggeven. De show duurt een uur.

Ruurd Walinga speelt een jongetje dat is weggelopen en zich verstopt heeft in een tentje in het bos. Zijn ouders begrijpen hem niet, maar de vogels en dieren wel. Met de kinderen doet de cabaretier een hilarische natuurkwis, probeert hij allemaal soorten knuffels uit en er is een prijsje voor iemand die het mooiste dier kan nadoen. 

In de show zitten meerdere liedjes. 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Sinds 1999 maakt Ruurd Walinga christelijk cabaret en theater. Hij heeft twee kinder- en tienershows, een ouderenprogramma, een familievoorstelling en diverse voorstellingen waarmee hij complete kerkdiensten verzorgt en avondvullend optreedt voor kerkvrijwilligers of laagdrempelige samenkomsten, zoals tent- en openluchtdiensten. Programma's variëren van een half uur tot bijna twee uur. Binnen allerhande kerkverbanden treedt hij op en op scholen en tijdens vakantiebijbelweken. Rondom alle christelijke feestdagen zijn speciale programma's. Motto van zijn werk is om net als Jezus 'water in wijn' te veranderen. Na afloop van elke show krijgt elke gast een aandenken.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;